GeriAlışveriş Payless’ten Sevimli Ayakkabılar!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Payless’ten Sevimli Ayakkabılar!

Payless’ten Sevimli Ayakkabılar!

Çocuklarınız kendi tarzını yaratsın!

Amerika’nın uzmanlaşmış aile ayakkabı zinciri olan Payless ShoeSource, çocuklarınız için her yerde her kıyafetlerine uygun rahat, eğlenceli ve dayanıklı ayakkabılar üreten marka Smartfit çocuk koleksiyonlarını Türkiye’ye getirdi.

Dünyada 50 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren ve bugün 4.500 mağazanın üzerinde güçlü bir satış ağına sahip olan Payless ShoeSource’un Türkiye’deki ilk mağazası, 16 Şubat Çarşamba günü Cevahir Alışveriş Merkezi’nde açıldı. İkinci mağazayı 26 Şubat Cumartesi günü Optimum Alışveriş Merkezi’nde açmaya hazırlanıyor. Dünyaca ünlü markaları Türkiye’ye getiren Shaya Mağazacılık A.Ş. tarafından açılan Payless ShoeSource yılın ikinci yarısında İstanbul’da beş mağaza daha açmayı planlıyor.

                    Â

Payless’ten Sevimli Ayakkabılar

Payless ShoeSource’un ürün portföyünde, çocuk ayak yapısına uygun ve rahat ayakkabılar sunan Smartfit markası da bulunuyor. Smartfit 1996’da kurulduğundan bu yana eğlenceli tarzı, kaliteye değer veren üretim anlayışıyla dikkat çekiyor. 21-35 numara aralığında, her durumda giyilebilecek modelleriyle annelere kendi moda anlayışlarını çocuklarına da yansıtma fırsatı sunan Smartfit, ustalıkla tasarlanmış, ayak parmaklarının rahatlıkla kıpırdadığı, kolay açılıp kapanabilen eğlenceli modelleriyle çocukların; uygun fiyatlı ve dayanıklı tasarımlarıyla da ailelerin vazgeçilmezi olacak.

Payless ShoeSource’un İstanbul’daki mağazalarında uygulayacağı ayak ölçüm sistemi ailelerin hayatını kolaylaştırarak, çocuklarının ayaklarına en uygun ayakkabıyı zahmetsizce almalarına yardımcı oluyor.

Payless ShoeSource’un sunduğu büyük numaralı çocuk ayakkabı sistemi, yetişkin modelleri arasından uygun tarz ve modelde ayakkabı bulamayan çocuklara ayaklarına uygun aynı zamanda da zevklerine hitap eden modelleri bulma fırsatı tanıyor hem de çok uygun fiyatlarla!

False