GeriAlışveriş Papağan “Altın Meyveler” paketlerini küçülttü
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Papağan “Altın Meyveler” paketlerini küçülttü

Papağan “Altın Meyveler” paketlerini küçülttü

Artık paketler cebe, çantaya, giysi ceplerine sığabilecek.

Papağan Kuruyemiş, doğallığı taşınabilir hale getirdi. %100 doğal kurutulmuş ürün ve çiğ yemişlerden oluşan Altın Meyveler serisinin paketleri küçüldü. Artık paketler cebe, çantaya, giysi ceplerine sığabilecek.

Papağan Kuruyemiş’in 2011 yılında piyasaya sunduğu “Altın Meyveler” serisi, bir yıllık süreçte tüketicinin geniş ilgisiyle karşılaştı. Tamamen doğal yöntemlerle hazırlanan, herhangi katkı maddesi içermeyen kuru meyveler ve çiğ ürünlerin yer aldığı bu seri; doğru, dengeli ve sağlıklı beslenmeye özen gösterenlerin ya da küçük açlıklara doğal çare arayanların ideal çözümü oldu.

Tüketici önerileri doğrultusunda hazırlandı

Papağan Kuruyemiş, şimdi de tüketicilerden de gelen öneriler doğrultusunda Altın Meyveler serisinin gramajlarını değiştirmeden paketlerini küçülttü. Yeni paketleme teknolojisiyle aynı miktardaki ürünü, hacmi daraltılan ambalajlara yerleştiren Papağan, bu uygulamasıyla tüketicinin, Altın Meyveler’in sunduğu doğallığı ve tazeliği her an yanında bulundurabilmesinde kolaylık sağlamayı hedefliyor. Yeni paketler, yeni ergonomisiyle çantada, giysi ceplerinde, araçlarda, yolculuklarda ya da molalarda, ürünlerin daha pratik taşınmasına yardımcı oluyor.

İdeal ara öğünler

Altın Meyvelerde kuru erik, çekirdekli siyah üzüm, sarı üzüm, tatlı badem, ceviz, gün kurusu kayısı ve kuru kayısı çeşitleri olmak üzere toplam 7 ürün yer alıyor. Tamamen doğal yöntemlerle hazırlanan kurutulmuş meyvelerin yanı sıra seride yer alan badem içi ve ceviz içi, herhangi bir işlem görmeden çiğ haliyle sunuluyor. Gün içi atıştırmalıkları için iyi bir alternatif oluşturan Altın Meyveler, ayrıca formunu korumak isteyenlerin özen gösterdiği ara öğünler için de güzel ve lezzetli birer seçenek oluşturuyor.

İlk anki tazelikte sunuluyor

Doğayı %100 olarak sunan “Altın Meyveler”, en kaliteli ürünlerden hazırlanıyor ve hava geçirmeyen, açıldığı anda ürünlerin ilk anki tazeliği korumasını sağlayan ambalajlarda muhafaza ediliyor. Türkiye’nin önde gelen ulusal ve yerel marketlerinde tüketicilerle buluşan Altın Meyveler, ürün çeşidine göre 150 ve 200 gramlık içerikleriyle satışa sunuluyor.

False