GeriEtkinlikler Pandora'dan Aile İçi Şiddete Son kampanyasına destek!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Pandora'dan Aile İçi Şiddete Son kampanyasına destek!

Pandora'dan Aile İçi Şiddete Son kampanyasına destek!

Pandora, Türkiye’deki ilk sosyal sorumluluk projesini charmlarıyla destekliyor.

Pandora, Türkiye’de Hürriyet Gazetesi ile kadınlar için işbirliği gerçekleştirdi. Pandora, ‘Özgürlüğün Sembolü‘ charm’ıyla Hürriyet’in 2004 yılından beri yürüttüğü 'Aile İçi Şiddete Son!' Kampanyası’na destek veriyor.

Pandora, 1982 yılında Danimarka’da; yüksek kaliteli, modern ve orijinal mücevherleri ulaşılabilir fiyatlarla dünyanın her yerindeki kadınlarla buluşturmak amacıyla yola çıktı. Hürriyet ile ortaklaşa gerçekleşen projede, Pandora koleksiyonunun yeni charm’larından biri olan ‘Özgürlüğün Sembolü’ kullanılıyor. Gümüş ve kübik zirkon taşlarla tasarlanan kuş biçimindeki charm, Pandora’nın Türkiye’deki mağazalarında ve bazı Boyner mağazalarında yer alan shop in shop’larda satışa sunulacak.

Yılsonuna kadar devam edecek sosyal sorumluluk projesinde bu charm’ın satışından elde edilecek tüm gelir, ülkemizin önemli sorunlarından biri olan Aile İçi Şiddete Son! Kampanyası için oluşturulan, konunun mağduru kadınlara psikolojik, güvenlik ve hukuki açılardan destek olan, Türkiye’nin ilk ve tek Acil Yardım Hattı’na aktarılacak.

Kadınların aile içi şiddet konusunda bilgilendirilmesi ve projenin sürdürülebilirliğinin arttırılması amacıyla gerçekleşen bu özel projeye siz de ‘Özgürlüğün Sembolü’ charm’larından alarak destek olabilirsiniz.
  

False