GeriAlışveriş Özel fiyatlarla "Akay Gelinlik Depo Günleri" başlıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Özel fiyatlarla "Akay Gelinlik Depo Günleri" başlıyor

Özel fiyatlarla "Akay Gelinlik Depo Günleri" başlıyor

Akay Gelinlik modelleri, “Özel Depo Günleri” kapsamında görücüye çıkıyor.

Tam 40 yıldır gelinlerin hayallerini süsleyen gelinliklere imza atan Akay, 19-20 Temmuz’da Kuyumcukent mağazasında pek çok farklı modeli uygun fiyatlarla beğeniye sunuyor.

1974 yılından beri gelinlik denilince ilk akla gelen isim olan Akay, evlilik hazırlığı yapan gelin adaylarına çok özel bir fırsat sunuyor. Bu fırsattan yararlanabilmek ve hayalinizdeki gelinliğe sahip olmak için 19-20 Temmuz arasında  Akay Gelinlik'e uğrayabilirsiniz.

“Evet” demeden önce Akay Gelinlik’in “Özel Depo Günleri”ne uğramayı unutmayın

Geleneksel, modern ya da alışılmışın çok dışında… Mutluluğa giden ilk adımda evet demeden önce pek çok gelin adayının rüyalarını süsleyen Akay Gelinlik modelleri, “Özel Depo Günleri” kapsamında görücüye çıkıyor. En çok tercih edilen gelinlik modellerinin dışında farklı duvak çeşitlerini, ayakkabı ve abiye çeşitlerini de kampanya günleri boyunca bulmanız mümkün. 

Bu özel indirimden faydalanabilmek için yapmanız gereken tek şey Akay Premium mağazasından randevu almak. Sonrasında tam da hayal ettiğiniz gibi bir gelinliğe uygun fiyatlarla sahip olabilmek için “Özel Depo Günleri”nden faydalanabileceksiniz. Akay Premium mağazasında, depo günleri kapsamında pek çok farklı model ve tarzda gelinlik yer alıyor.

False