GeriEtkinlikler Mutfak tutkunları yine MSA'da!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Mutfak tutkunları yine MSA'da!

Mutfak tutkunları yine MSA'da!

Çok özel workshoplar başlıyor!

Mart ayında eşsiz deneyimler yaşamak isteyen mutfak tutkunlarına, Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), MSA Workshop Mutfağında eğitim fırsatı sunarken, sadece bir kez gerçekleşmek üzere Rudolf Van Nunen’de özel workshopu ile mutfak tutkunlarıyla buluşacak!

Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), Mart ayında özel bir program sunuyor. Türk Mutfağı’ndan Vazgeçemediklerimiz, Kekler ve Pastalar gibi workshoplar’la yetişkinlere benzersiz deneyimler yaşatırken Küçük Gurme ile küçük şefleri de unutmuyor. MSA’nın deneyimli eğitmen şefi Özgür Önol’un kendi menüsünü sunacağı Mart ayında The Marmara Grubu’nun Hollandalı executive chefi Rudolf Van Nunen de “Doğu-Batı Sentezi” temalı workshopta eğitim verecek.

Rudolf Van Nunen’den “Doğu-Batı Sentezi”

Organik pazar ve yöresel ürünleri mutfağında kullanmayı prensip edinen, The Marmara Grubu’nun mutfak şefi Rudolf Van Nunen, kişisel birikimlerini aktaracağı ve kendi özel menüsünü sunacağı workshopta mutfak tutkunlarıyla buluşuyor. Doğu ve Batı lezzetlerini kendine has yorumuyla menü haline getiren Van Nunen, sadece bir kez gerçekleşecek bu özel workshopla MSA’ da.

En sevdiğiniz tariflere MSA yorumu

Türk mutfağının en sevilen ve tercih edilen lezzetlerini MSA tecrübesiyle tatmak isteyenler “Türk Mutfağı’ndan Vazgeçemediklerimiz”de buluşuyor. Workshop’ta günlük hayata giren ve mutfak kültürünün parçası olan mercimek çorbası, hünkar beğendi, paçanga böreği ve sıcak irmik tatlısı bulunuyor. Mart ayında ayrıca, tatlı tutkunlarını alışılmışın dışına çıkarıp yepyeni kekler ve pastaları keşfe çıkaracak, Saint Honore ve Napolyon Pasta ile tanıştıracak bir workshop daha sunuluyor.

Küçük Gurmeler yine MSA’ da

Mart ayında geleceğin küçük şeflerini yine eğlenceli ve lezzet dolu bir dünyaya yolculuk bekliyor. Mutfakta vakit geçirmekten hoşlanan, meraklı küçük gurmeler, MSA’nın profesyonel şefleri tarafından verilen bu keyifli derslerde karışık mini pizzalar, mini çikolata parçacıklı kurabiye sandviçleri ve muzlu milkshake tariflerini hazırlayıp hep birlikte yiyorlar.

Özgür Önol ile özgün tarifler

MSA’nın deneyimli eğitmen şefi Özgür Önol’un kendine has yorumuyla hazırladığı menüsü de Mart ayında MSA’ da. Trüf mantarlı yer elması çorbası, ızgara kuşkonmaz ve parmesan salatası, balzamik çektirme ile marine bonfile dilimleri, patlıcanlı risotto ve jus sos ile çilekli ev yapımı tarttan oluşan enfes menü; gastronomiye ilgi duyanlar için bulunmaz bir fırsat sunuyor.

Programlarla ilgili ayrıntılı bilgiler

www.msa.com.tr

False