GeriEtkinlikler Memet Ali Alabora ile ''Hayvanlar Karnavalı''
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Memet Ali Alabora ile ''Hayvanlar Karnavalı''

Memet Ali Alabora ile ''Hayvanlar Karnavalı''

Çocuklar bu yıl, 23 Nisan kutlamalarına erken başlayacak.

Borusan Quartet, BİFO Solistleri ve dünya çapında elde ettikleri başarıları ile adlarından sıkça söz ettiren piyanistlerimiz Ferhan & Ferzan Önder, çocukların çok sevdiği ”Hayvanlar Karnavalı”nı iki gün üst üste seslendirecek. Bu muhteşem hikâyeyi anlatacak kişi ise, Memet Ali Alabora...

“Hayvanlar Karnavalı” 22 Nisan Pazartesi akşamı bir kez daha Süreyya Operası’nda sahnelenecek. Konserde “Hayvanlar Karnavalı”nın yanı sıra genç bestecimiz Zeynep Gedizlioğlu’nun Ferhan& Ferzan Önder için yazdığı eserin dünya prömiyeri yapılacak. Konserin sürprizi ise, kendine has esprili tarzı ve sunduğu gösterileri ile dünya çapında çok sayıda hayranı olan Aleksey Igudesman’ın Borusan Quartet ve Ferhan & Ferzan Önder ikilisine adadığı yapıtının ilk kez dinleyiciyle buluşacak olması.

Önce prömiyer sonra karnaval

Borusan Quartet, sezonun son konserinde 22 Nisan Pazartesi akşamı çok özel bir programla dinlenlerle buluşuyor. Konserde çağdaş bestecilerimizden Zeynep Gedizlioğlu’nun Ferhan & Ferzan Önder ikilisi için bestelediği yeni eserin prömiyeri yapılacak. Ardından kendine has esprili tarzı ve gösterileri ile dünya çapında çok sayıda hayranı olan Aleksey Igudesman’ın Borusan Quartet ve Ferhan & Ferzan Önder ikilisi’ne adadığı Yaylı Çalgılar Dörtlüsü ve Dört El Piyano içinEdirne’den Kars’a adlı yapıtının prömiyeri gerçekleşecek. Akşamın sonunda Ferhan & Ferzan Önder, Borusan Quartet ve BİFO Solistleri bir kez daha Saint-Saëns’ın “Hayvanlar Karnavalı”nı seslendirecek.

Tarih: 22 Nisan 2013, Pazartesi

Saat: 20.00

Adres: Eyüp Merkez Mh. Bahariye Cad. No:29, Süreyya Operası/ Istanbul

False