GeriEtkinlikler Mavi'yle Kıvanç'ın Çekimi Fırsatı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Mavi'yle Kıvanç'ın Çekimi Fırsatı

Mavi'yle Kıvanç'ın Çekimi Fırsatı

Yarışmaya katılım tarihi uzatıldı!

Mavi’yle Kıvanç’ın çekimindeyim, adlı yarışmanın son katılım tarihi değişerek, hayranlarına 10 Mart 2011 tarihine kadar katılım şansı tanıyor.

Mavi’nin, Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını, yeni reklam filmi için sete davet ettiği “Mavi’yle Kıvanç’ın çekimindeyim!” yarışmasına son katılım tarihi uzatıldı. Facebook üzerinden başlatılan yarışmayla, bir kız bir erkek Kıvanç Tatlıtuğ hayranına, Mavi’nin 2011 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu’nun reklam çekimini izleme şansı sunduğu yarışmaya katılım www.facebook.com/mavi adresi üzerinden 10 Mart tarihine kadar devam edecek.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin, stillerini en iyi yansıtan fotoğrafı, 10 Mart tarihine kadar adresindeki “Mavi’yle Kıvanç’ın Çekimindeyim” uygulamasına yüklemeleri yeterli olacak. Gönderilen fotoğraflar, Mavi’nin Facebook sayfasında oylamaya açılacak. Kıvanç’ın çekimine kapılanlar arasında yapılacak yarışmada, en çok oy alan 2 talihli, 14 Mart’ta Mavi’nin reklam setinde Kıvanç Tatlıtuğ’u izleme şansını elde edecek.

Mavi, “Çok mu Çok Oluyoruz” reklam filminde de aynı yarışmayı yaparak , şanslı bir Kıvanç Tatlıtuğ hayranını reklam setinde ağırlamıştı.

Ayrıntılı bilgi için: www.facebook.com/mavi

False