GeriAlışveriş Levis ile Bayramda Tarzınızı Ortaya Koyun
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Levis ile Bayramda Tarzınızı Ortaya Koyun

Levis ile Bayramda Tarzınızı Ortaya Koyun

Levis Koleksiyonu'na göz atma zamanı!

Bayramda da hem havalı hem de modern tarzıyla fark yaratmak isteyenler için Levis’in yeni koleksiyon ürünleri en ideal seçim!

Bu tatilde neler giyeceğinize henüz karar veremediyseniz, Levi’s’ın yeni koleksiyonuna göz atmanın şimdi tam zamanı.

Levi’s Sonbahar Koleksiyonu

Usta el işçiliği, dayanıklılık ve sadelik… Levi’s Sonbahar 2011 Koleksiyonu’nun ana trendleri bunlar. Yeni sezonda tepeden tırnağa ‘The Art in Craft’ - el işçiliğindeki sanat konseptiyle karşımıza çıkan Levi’s ürünlerdeki her bir dikiş, koleksiyondaki parçalara dayanıklılık ve değer katıyor. Temiz çizgiler, el yapımı grafikler ve el dikişli detaylar dikkat çekiyor.

Erkekler için…

Erkekler için denim pantolonlarda skinny (dar) ve tapered (paçaya doğru daralan) kesimler trend olmayı sürdürüyor. Levi’s 510 (Skinny Fit), 519 (Slim Tapered), 508 (Regular Tapered) ve 534 (Loose Tapered) Levi’s erkeğinin gardırobunda görmek isteyeceği modeller arasında yer alıyor.

Yeni sezonun raflara giren ilk ürünleri, hem yazın son günlerine hem de sonbahara son derece uygun. Bu koleksiyon, denizci tarzında şeritli tişörtler, yıkanmış kanvaslar ve kadife pantolonları bir araya getiriyor. Soluk renkler, sakin mavi tonları ve yıkanmış indigo renkleri bu trendin belirleyicileri.

Kadınlar için…

Levi’s’ın kadınlar için yazı bitirmeye en uygun ürünleri “Coastal” teması ile sunuyor. Bu temanın ana unsuru, soluk renklerde denim ve aşınmış görünüm. Özgür yansımalar, denizci tarzında şeritli tişörtler, açık pembe, kirli krem ve koyu nane tonlarına sahip güneşte solmuş ekoseler, çan etekler, örme ceketler ve kazaklar kadınları özgür ve asi bir dünyaya davet ediyor.

Denim dünyasında fırtına gibi esen Levi’s Curve ID koleksiyonu ise Sonbahar Koleksiyonu’na yeni eklenen klasik ve modern kesimler, yeni yıkamalar, streç kumaşlar ve kadifeler ile genişliyor.

www.levis.com.tr

False