GeriAlışveriş Kuş Kafesi Atölyesi dünyanın her yerinde!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kuş Kafesi Atölyesi dünyanın her yerinde!

Kuş Kafesi Atölyesi dünyanın her yerinde!

Tarihi geçmişe dayanan objeler yeniden canlanıyor!

Eskimiş eşyalarınızı kilerlere hapsetmek yerine farklı bir dokunuşla kullanmaya ne dersiniz? Sadece eski eşyalarla sınır kalmayıp farklı kültürlerin değişik tarzlarıyla yepyeni bir dekorasyona sahip olmakta artık elinizde. Türkiye ile sınırlı kalmayıp bütün dünyaya yayılan Muzna Abdülhamit’in Kuş Kafesi Atölyesi sizleri bekliyor.

Eskiye ait objeleri, Muzna Abdülhamit’in özgün yorumlarıyla adeta tekrar canlandırdığı, benzersiz işlere imza attığı adresi. Dekorasyon malzemeleri yerine yaşanmışlık izleri taşıyan farklı tarzdaki eşyaları, yenilenmiş halleriyle yaşadığı mekanlarına taşımak isteyenlerin gözdesi haline gelen atölye Sadece konutlar değil, iş yerleri, oteller, restoranlar da onun hayat verdiği eşyalarla adeta zaman tünelinden geçiyor. Tüm dünyayı gezip farklı ruhlara hitap eden objeleri, kendi zevkiyle tek tek topluyor. Eski mobilya iskeletlerini tozlu hallerinden çıkartarak yepyeni bir kimliğe bürüyor, mobilya ve dekorasyon objelerini cesurca boyuyor, kumaşlarını değiştiriyor, eski ahşap bavulları mücevher kutusuna dönüştürüyor,  sadrazam kaftanlarından yatak başı ve koltuk örtüleri yapıyor, asırlık bir kapıyı orta sehpa olarak yeniden tasarlıyor.

Tasarımcı kimliğiyle eşsiz işlere imzasını atan Muzna Abdülhamit, Kuş Kafesi Atölye’de tasarıma meraklı olup, dekorasyonda farklı bir şıklık yakalamak ve mekanlarına yeni bir kimlik kazandırmak isteyenleri Alaçatı’da hizmet veren dükkanına davet ediyor.

False