GeriDekorasyon Küçük evlere akıllı dekorasyon
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Küçük evlere akıllı dekorasyon

Küçük evlere akıllı dekorasyon

Küçük metrekareye sahip bir eviniz varsa, akıllı dekorasyon fikirlerinden ilham alabilirsiniz. Küçük ev dekorasyonu için öncelikle metrekareye uygun hareket etmeniz önemli. Küçük ev dekorasyonu yaparken hem fonksiyonelliği artırmaya hem de evinizi daha geniş göstermeye öncelik vermelisiniz.

AÇIK RENKLERİ TERCİH EDİN

Küçük evlere akıllı dekorasyon

Küçük ev dekorasyonu için açık renkleri kullanmanız, mekanı daha geniş ve aydınlık gösterecektir. Ancak dekorasyonu canlı tutmak için renk oyunları yapabilirsiniz. Renkleri, bazı mobilya ve aksesuarlarda kullanabilirsiniz. Aynalar da evinizi geniş göstermek için son derece akıllıca bir seçim olacaktır.

FONKSİYONEL MOBİLYALAR KULLANIN

Küçük evlere akıllı dekorasyon

Temiz, yalın ve düzenli bir dekorasyon uygulaması yapmak, küçük evinizi daha ferah ve geniş gösterecektir. Aynı zamanda ışığı doğru kullanmalısınız, gün ışığını kapatacak uygulamalardan kaçınmanızı tavsiye ederiz.,

DUVARLARI AKILLI FİKİRLERLE KULLANIŞLI ALANLARA DÖNÜŞTÜRÜN

Küçük evlere akıllı dekorasyon

Dekorasyon alışverişine çıkmadan önce evinizin ölçülerini mutlaka almalısınız. Evinize aldığınız her parçanın öncelikle ihtiyaca uygun ve fonksiyonelliğinin ön planda olmasına dikkat edin. Örneğin koltuk seçiminizi yataklı ve sandıklı tercih etmeniz işinize yarayacaktır. Ya da orta sehpanızı aynı zamanda depolama alanı olarak kullanabileceğiniz modellerden seçebilirsiniz. Aynı zamanda tüm duvarları akıllı fikirlerle kullanışlı alanlara dönüştürmeniz mümkün. Bu konuda basit ama kullanışlı raflar imdadınıza koşacaktır.

KOLTUK SEÇİMİ ÇOK ÖNEMLİ

 

Küçük evlere akıllı dekorasyon
 

Küçük ev dekorasyonunda koltuk seçimi de oldukça önemli. Küçük metrekarelerde aslında L kanepe kullanmak doğru bir tercih olacaktır. Burada dikkat etmeniz gereken tek şey, alanınızın metrekaresine uygun L kanepe kullanmanız.

Küçük evlere akıllı dekorasyon

Küçük evlere akıllı dekorasyon

Eğer bir koltuk takımı kullanacaksanız, dekorasyonunuzu berjerlerinizle renklendirebilirsiniz. Küçük metrekarelerde bazı mobilyaları birleştirerek daha kullanışlı bir alan yaratmanız mümkün. TV ünitesi ve konsol ihtiyacını birleştirerek bir çözüm elde edebilirsiniz. Günümüzde kullanışlı pek çok TV ünitesi modelleri mevcut. Yapmanız gereken, ihtiyacınıza ve metrekarenize uygun modeli seçmeniz.

YATAK ODASI DEKORASYONUNDA FERAHLIK VE AYDIKLI ÖN PLANDA OLMALI

Küçük evlere akıllı dekorasyon

Küçük evlerde yatak odası dekorasyonu yaparken de ferahlık ve aydınlık hissine önem vermelisiniz. Yatak odanızı dağınık bir görüntü oluşturmaktan uzak tutmalısınız. Sade, aydınlık bir dekorasyon, küçük yatak odaları için doğru bir uygulama olacaktır.

SÜTUN ARALARINA RAF VE DOLAP

Küçük evlere akıllı dekorasyon

Küçük yatak odalarında konforu ön planda tutarak fonksiyonel bir alan kurgulayabilirsiniz. Sütun aralarına raf ya da dolap yaptırarak alandan tasarruf edebilirsiniz.

YATAK ODANIZI DAHA BÜYÜK GÖSTERMEK İÇİN...

 

Küçük evlere akıllı dekorasyon
 

Ayrıca yatak odanızın duvarının tek bir kanadında duvar kağıdı ya da farklı bir renk tonu kullanmak, odanızı daha geniş gösterecektir. Duvar ve mobilyalarda açık renkler kullanarak, ev tekstilleriyle renk oyunları yaparak sofistike bir yatak odası kurgulamanız mümkün.

Küçük evlere akıllı dekorasyon

Küçük evler aslında kullanım rahatlığıyla hayatı kolaylaştırıyor. Akıllı dekorasyon fikirleri ile küçük ev dekorasyonunuzda harikalar yaratabilirsiniz.

False