GeriEtkinlikler Kısa Film Atölyesi'nde Buluşalım
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kısa Film Atölyesi'nde Buluşalım

Kısa Film Atölyesi'nde Buluşalım

Oluşturacağınız ekiple kısa film çekmek ister misiniz?

Kısa film çekmek isteyenler için harika bir fırsat! Siz de bir ekip oluşturup, kendi kısa filminizi çekmek isterseniz bu eğitimlerden faydalanabilirsiniz.

Katılımcılar, bir film projesinin gerçekleşmesi, senaryo haline getirilmesi, sahneye konması, filme çekilmesi, kurgulanması gibi birçok aşamaya ekip halinde katılacaklardır.

Kısa Film Atölyesi 1,5 ay sürecektir. Haftada 2 gün, 2’şer saat ders yapılacaktır. Bir ay içinde, katılımcılara bir tema önerilecek ve katılımcılar bu tema doğrultusunda bir kısa film senaryosu yazacaklardır. Aralarından seçilecek bir senaryo çalışılacak ve ekip halinde 2 gün çekim yapılacaktır. Çekimden sonra ise yine ekip halinde filmin kurgusu gerçekleştirilecektir. Her ekip 8-10 kişi olacaktır.

Kısa Film Atölyesi’ne katılanlar, sinema çekim tekniklerinden montaj aşamasına kadar her türlü ayrıntıyı öğrenebilecekler. 24 Mayıs-01 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitimler, pazartesi ve cuma günleri 19.30-21.30 saatleri arasında katılımcıları bekliyor.

Kayıt için : mesude@photoworld.com.tr adresine mail atabilir ya da 0216 418 1976 – 0216 418 0174 nolu telefonlardan bilgi alabilirsiniz.

PhotoWorld Fotoğraf Merkezi

Adres: Kuzu Kestane Sokak No:16 Bahariye Cad. Kadıköy- İstanbul

False