GeriAlışveriş Kids Story'de Çocuk Modası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kids Story'de Çocuk Modası

Kids Story'de Çocuk Modası

Şık tarzlarını çocuklarına da yansıtan ailelerin için...

Kids Story, 2011 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda klasik çizgilerinin yanı sıra sezonun öne çıkan renklerine ve tarzlarına da yer veriyor. Kids Story, şık tarzlarını çocuklarına da yansıtmayı arzulayan ailelerin başvurduğu adres.

Baby Dior, Burberry, Marc Jacobs, Notify, Grevi, Monnalisa, Chloe ve Hugo Boss gibi dünya çapında markaların çocuk koleksiyonlarına yer veren Kid’s Story’de, giyimin yanı sıra aksesuar, ayakkabı ve oyuncak da bulunuyor.

Monnalisa 2011 Sonbahar – Kış Çocuk Koleksiyonu

Avant-garde çocuk giyiminin İtalyan markası Monnalisa, 2011 Sonbahar - Kış Çocuk Koleksiyonu’nda gri tonları ön plana çıkarken kırmızı ve krem tonlardaki detayların yanı sıra yün dantel ve nakışlar dikkat çekiyor. Puantiye bu sezonun yeni öğesi. Romantik çiçek desenlerinin her zamanki gibi ağırlıkta olduğu Monnalisa Klasik Koleksiyonu’nu, el işlemeli tül ve tafta eteklerle payet ve incilerle süslenen yumuşak kadife parçalardan oluşan Monnalisa Chic Koleksiyonu tamamlıyor.

Chole 2011 Sonbahar – Kış Koleksiyonu

Chloe 2011 Sonbahar - Kış Koleksiyonu, Hannah MacGibbon’ın efsaneleşmiş tasarımlarından esinlenerek yaratıldı. Koleksiyon’da pembe ve pembenin griye kaçan tonlarının yanı sıra bakır dokunuşlara da yer veriliyor. Büyük fiyonklar, uçuşan yün vual elbiseler, puantiye ve payetler koleksiyonun göze çarpan unsurları.

Hugo Boss 2011 Sonbahar – Kış Koleksiyonu

Hugo Boss 2011 Sonbahar – Kış Koleksiyonu, şıklığı rahatlıkla birleştirirken sıcak, basit ama işlevsel bir tarz sunuyor. Jean kumaş kullanılan ürünlerin öne çıktığı koleksiyonda, gri tonlar ağırlıklı kullanılsa da asit sarı, fuşya, mor ve kırmızı gibi renklerle koleksiyonun canlılığı vurgulanıyor. 

False