GeriEtkinlikler İşte, gerçek 7 cüceler!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İşte, gerçek 7 cüceler!

İşte, gerçek 7 cüceler!

Dünyanın en geniş cüce ailesi.

12 yıldır evli cüce çift, iki çocuk sahibi olduktan sonra Çin, Rusya ve Güney Kore’den cüce çocuklar evlat edinerek ABD'de büyük bir üne kavuştular.

ABD Barnesville'de yaşayan Johnston ailesinin tüm fertleri, achondroplasia hastalığı yüzünden cüce görünümlü. Johnstonlar dünyanın en geniş cüce ailesi olarak üne kavuştular ve ABD’de “7 cüceler” olarak anılıyorlar.

İşte, gerçek 7 cüceler

Amber ve Trent Johnston evlendikten sonra ilk çocuklarının normal boyutlarda olabileceğini düşünüyordu. Ancak oğulları Jonah da kendileri gibi cüce olarak dünyaya geldi. Çifti ikinci çocukları Elizabeth de yine cüce doğdu. Daha geniş bir aile kurmak isteyen çift doktorun bir dahaki hamileliğin riskli olduğunu söylemesi üzerine çocuk evlat edinmeye karar verdi. Hepsi de kendileri gibi cüce olan Ana'yı Rusya'dan, Alex'i Güney Kore'den, Emma'yı da Çin'den alarak yedi kişilik ailelerini oluşturan çift, ABD'nin ünlü televizyoncusu Barbara Walters'ın programına konuk olarak ülke çapında üne kavuştu. Bir üniversitede orta düzey yönetici olarak çalışan Trent ailecek katıldıkları televizyon programında şunları söyledi: “Her şeyi kendi kendimize yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın boylarından dolayı yaşadığı engelleri aşmalarına yardımcı oluyoruz.”

False