GeriEtkinlikler İdeal yaz iftarları için ramazan menüsü
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İdeal yaz iftarları için ramazan menüsü

İdeal yaz iftarları için ramazan menüsü

La Torre, ramazan için keyifli bir iftar menüsü sunuyor.

Şehrin yeni nesil hoteli Le Meridien İstanbul Etiler’in bünyesindeki Akdeniz ve Dünya mutfaklarından eşsiz lezzet kombinasyonları sunan ve açık hava alternatifi de bulunan restoranı La Torre, ramazan için hazırlanan keyifli iftar menüsü ve yaratıcı büfesiyle dikkat çekiyor.

La Torre Restoran, sıra dışı baş aşçısı Tarkan Özdemir liderliğinde, keşfedilmemiş pek çok lezzeti açığa çıkarmaya ramazanda da devam edecek. Ayrıca ramazan ayına özel olarak hazırlanacak hediye kartları ile isteyenler şirket çalışanları için veya sevdiklerine özel iftar yemeklerini de farklı bir hediye olarak satın alabilecekler. La Torre’de iftar yemekleri, yaza özel hafif ve lezzetli seçeneklerle yaz iftarlarının favorisi olacak.

Bilindik lezzetlerin, şefin usta ellerinde yeniden yorumlandığı “neoklasik” tarzda bir mönüyle misafirlerini ağırlayacak olan La Torre, ramazan ayı boyunca misafirlerine imza niteliğinde deneyimler yaşatacak. Açık büfe menüde yeniden yorumlanmış mezeler, ayrılmaz bal-kaymak ikilisi, hünkar beğendi, kır pidesi, elbasan tavası, hurma tatlısı ve damıtma şerbet öne çıkan lezzetler arasında.

www.lemeridienistanbuletiler.com

False