GeriAlışveriş Hem Spor Hem Şık
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hem Spor Hem Şık

Hem Spor Hem Şık

Superga, 2011 yazının modası!

İtalya’nın önde gelen ayakkabı markası Superga, 2011 yazına damgasını vuracak. Birbirinden renkli ve çeşitli modelleriyle Superga, spor ve rahat giyim tarzının en iyileri arasında yer alıyor.

1911 yılında ilk olarak Torino, İtalya’da üretimine başlanan kauçuk tabanlı Superga ayakkabılar, 1970’li yıllarda teknik özelliklerini arttırarak kısa sürede popülaritesini artırdı. Özellikle rahatlığı ve ergonomik tasarımı ile ön plana çıkan Superga ayakkabılar, geniş renk ve kumaş yelpazesi sayesinde eğlenceli, rahat bir yaşam tarzına ayak uyduran herkesin keyif dolu adımlar atmalarını sağlıyor.

Superga özellikle yaz aylarında, kot kumaşı kullanılarak tasarlanan modeli ve renk alternatifleriyle rahatlığından ödün vermeyenlerin tercihi oluyor. Her tarzda kıyafet ile kombine edilebilecek Superga modellerini, kanvas bir pantolon, rahat bir şort ve keten bir gömlekle tamamlayan erkekler günün her anında tarzlarını ortaya koyabilirler. Kadınlar ise askılı bir elbise, şort ve etekleriyle uyumlu Superga’lardan en sevdikleri renkleri seçebilirler. Supergalarına “vintage” bir görünüm kazandırmak ya da aynı ayakkabı ile farklı bir modele sahip olmak isteyenler ise ayakkabılarını yıkayarak görünümünü değiştirebilirler. Üstelik her yıkamada farklı bir ton yakalayarak bir ayakkabı ile her defasında farklı model yaratabilirler.

False