GeriAlışveriÅŸ Hem şık hem de çok zarif
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hem şık hem de çok zarif

Hem şık hem de çok zarif

BGN’de bu sezona iyimser renkler hakim...

BGN, Ä°lkbahar- Yaz 2012 koleksiyonunu hazırladı.ÂŞık ve rahatlığı bir arada sunun BGN, farklı kumaÅŸ birleÅŸimlerinin öne çıkardığı dökümlü siluetler ile oldukça zarif duruyor.

BGN’de bu sezona iyimser renkler hakim. Kobalt mavisi, koyu sarı, menekşe moru, altın, turkuaz ve kızıl rengin canlı tonları; pasteller, Hawaii‘den ilham alinan tropikal çiçek motifleriyle ve son derece modern lazer baskilar ile birlikte sunuluyor. Cesur renk paleti ve grafik desenler BGN’in usta tasarımları ile eşsiz bir denge yaratıyor.

[fotogaleri=390]

Kullanılan baskı ve renklerin yanında öne çıkan dantel detaylar; ayakkabı, çanta ve bilezik modellerinden oluşan aksesuar gruplarıyla müthiş  bir uyum içinde sunuluyor. BGN, varolduğu günden bugüne lüks kumaş anlayışından ödün vermiyor. Pike yüzlü dokumalardan satenlere, gündelik yünlü kalitelerden ipek kreplere, örmelerden yazlik tivitlere. Herbiri kalitesi ve rahatlığı için özenle seçilmiş ve dökümlü şıklığı yansıtıyor.

Daha ağır gramajlı materyaller sofistike bir biçimde dökülürken, kuş tüyü ipek kaliteler narince bedeni sarmalıyor. Geçmişi ve geleceği kucaklayan BGN; ingiliz tarzı broderi dantel ve kroşe trikolara karşı neopren ve teknik örmelerle modernizmi en uçta sunuyor. Opak ve transparan yüzeyler üzerinde kullanılan mat ve parlak efektler ile karşıtlık yaratılıyor.

www.bgn.fr

False