GeriEtkinlikler Geri dönüyorlar…
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Geri dönüyorlar…

Geri dönüyorlar…

Ekranların sevilen isimleri önümüzdeki sezon yeni dizilere başlıyorlar.

Yaz devam ederken dizi sektörü de bir yandan yeni sezona hazırlanıyor. 2013- 2014 döneminde ekrana gelecek olan bazı dizilerin kadroları aşağı yukarı belirlendi. İşte yeni sezonda ekrana dönen oyuncular ve yeni dizileri…

Hürriyet


Çağatay Ulusoy

Geri dönüyorlar…

Çağatay Ulusoy'un yıldızı Adını Feriha Koydum dizisiyle parladı. Hazal Kaya ile birlikte ekranın unutulmayan çiftlerinden biri olarak hafızalara kazındılar. Kaya, diziye veda edince dizinin adı da Emir'in Yolu olarak değişti. Ancak uzun ömürlü olmadı. Planlanandan daha önce ekrana veda etti dizi.

Ulusoy gelecek sezonda Aşk Hikayesi adlı diziyle ekranda olacak. Bu, bir dönem ülkemizde de yayınlanan The O.C adlı bir yapımın uyarlaması olacak.


Serenay Sarıkaya

Geri dönüyorlar…

“Aşk Hikayesi”nde Ulusoy'a Serenay Sarıkaya eşlik edecek. Sarıkaya da son olarak Lale Devri'nde oynamıştı ama bir süredir ekranın uzağındaydı.


Hazal Kaya

Geri dönüyorlar…

Hazal Kaya da bir süredir ekrandan uzakta. Onun dönüş dizisi ise “Aşk” olacak. Kaya, Adını Feriha Koydum'dan ayrılıp Son Yaz Balkanlar'a transfer olmuştu. Ancak dizinin ekran ömrü uzun olmadı.


Murat Yıldırım

Geri dönüyorlar…

Murat Yıldırım'ı en son Suskunlar'da izledi seyirci. Dizi bitince de ekrandan uzaklaştı. Yıldırım yeni sezona Ahirim Sensin adlı dizide oynayacak.


Aslı Enver

Geri dönüyorlar…

Genç oyuncu Sırlar dizisi ile hayranlarıyla yeniden buluşacak. Aslı Enver, Kavak Yelleri ile tanınmıştı.


Burak Özçivit

Geri dönüyorlar…

Burak Özçivit de yeni sezonda ekrana dönecek oyunculardan. En son Muhteşem Yüzyıl'da Malkoçoğlu karakterini oynamıştı. Yeni sezonda da Çalıkuşu dizisinde rol alacak.


Buğra Gülsoy

Geri dönüyorlar…

Kuzey Güney bittikten sonra Buğra Gülsoy da tatile çıktı. Ekran hasreti ise uzun sürmeyecek. “Eski Hikaye” ile ekranda olacak oyuncu.


Mehmet Akif Alakurt

Geri dönüyorlar…

Mehmet Akif Alakurt da yeni sezonda ekranla olan özlemini giderecek oyunculardan. Alakurt, Fatih dizisinin kadrosunda yer alıyor. Fatih yeni sezonun iddialı dizilerinden.


Şenay Gürler

Geri dönüyorlar…

Ekranın deneyimli oyuncularından Şenay Gürler yeni sezonda “Görüş Günü Kadınlar”ı ile ekranda olacak. Gürler en son “Hayat Devam Ediyor”da oynamıştı.


Gürkan Uygun

Geri dönüyorlar…

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun'un da hayranlarına sürprizi var. Uygun Kaçak adlı diziyle ekranda olacak. Bu dizide bambaşka bir karakteri canlandıracak. 

False