GeriAlışveriş Fosfat içermeyen yenilenmiş formülü ile çevre dostu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Fosfat içermeyen yenilenmiş formülü ile çevre dostu

Fosfat içermeyen yenilenmiş formülü ile çevre dostu

İçeriğinden fosfat çıkarılan yeni Fairy Bulaşık Makinesi kapsülleri,üstün performansı ile artık bulaşıkları makineye koymadan önce sudan geçirme dönemine son veriyor.

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Fairyhem ilerleyen teknoloji hem de artan çevre duyarlılığını göz önüne alarak geliştirdiği fosfat içermeyen yeni kapsülleri Fairy Platinum ve Fairy Hepsi Bir Aradaile tüketicileri, zorlu yemek kirlerine karşı sudan geçirmeden temizleme gücü ile buluşturuyor.

Türk tüketicisi hem performans anlamında güçlü hem de çevre konusunda duyarlı ürünler bekliyor. Fairy’nin çevre ayak izini azaltmak adına attığı en son adım olan yeni Fairy kapsülleri,bulaşık makineleri için sürdürülebilir çözümler sunuyor.30 yıllık bir çalışmanın ürünü olan ve içeriğinde fosfat bulunmayan yeni Fairy Platinum veFairy Hepsi Bir Aradakapsülleri, 3 bin kullanıcı tarafından 180 bin makinede, laboratuvar ortamında ise 20 bin makinede test edildi.

Fosfat içermeyen yenilenmiş formülü ile çevre dostu

Formülünden fosfat çıkarılmasıyla karbondioksit emisyonlarının %50 azaltılmasına destek olan yeni Fairy kapsülleri,iyileştirilen performansı sayesinde de sudan geçirme alışkanlığını ortadan kaldırıyor. Bu da dünyada yaklaşık 21 milyar litre su tasarrufu sağlanması anlamına geliyor.Bu ise 9000 olimpik havuz dolusu suya eşdeğer.

Yapılan araştırmalara göre dünyada 4 tüketiciden 3’ü, bulaşıkları sudan geçirme ihtiyacı hissediyor.  Tüketiciler, makinede yıkandıktan sonra kirlerin temizlenmediğini görmek istemiyor ve bu nedenle yıkama öncesi kendilerini garantiye almak için bulaşıkları sudan geçiriyor.

Fairy Bulaşık Makinesi kapsüllerininyenilenmiş fosfatsız formülü, yapışmış kirleri tek seferde daha iyi temizliyor. Temizleme gücünden ödün vermeden çevresel kaynakları koruyan yeni Fairy Platinum ve Fairy Hepsi Bir Aradakapsülleri, nemlendirmeyi hızlandırdığı için yapışmış kirlerin makinede daha kolay parçalanmasını sağlıyor. Yeni Fairy Platinum ve Fairy Hepsi Bir Aradaçay ve kahve aktivatörü sayesinde çay ve kahve lekesi üzerinde etkili olurken “parlaklık artıran teknolojisi” ile bulaşıklar hem temiz hem parlak kalıyor.

False