GeriAlışveriş FLO ile okul seni konuşacak
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

FLO ile okul seni konuşacak

FLO ile okul seni konuşacak

Okula dönüş yapacak her yaş gurubuna uyan modeller...

Herkesin ayakkabıcısı FLO ile okula dönüş keyfi bir başka! Sınıfın en şıkı olmak isteyen çocuklar FLO’da aradığını buluyor. Süper fiyatlarla okul sezonu için hem cazip hem de şık alternatifler sunan FLO ile tüm çocuklar okula rahat ve havalı ayakkabılarla adım atıyor. Lacivert, siyah, bordo, kahverengi, gri gibi okul kıyafetleriyle uyumlu renk tonlarından oluşan koleksiyonda; kız çocuklar için fiyonklu babetler, erkek çocuklar için ise cırt cırtlı ve bağcıklı sneakerlar dikkat çekiyor. Kız çocukların en sevdiği fantastik kahramanlardan olan WinX baskılı sneakerlar okul hayatına renk katacak nitelikte. Şerit ve fermuar detaylı modeller de erkek çocuk ayakkabı koleksiyonunda dikkat çeken detaylar arasında… Çocukların okul sezonunda en çok önem verdiği detaylar okul ve beslenme çantaları ile kalem kutuları! FLO, okul aksesuarlarını en renkli ve eğlenceli şekilde çocuklarla buluşturarak okul hayatını keyifli hale getiriyor. WinX, Barbie, Hello Kitty, SpiderMan baskılı modeller çocuklar okulda da en sevdikleri kahramanları yanlarından ayırmıyor.

LİSE VE ÜNİVERSİTELİLER DE OKULA FLO İLE DÖNÜYOR 

FLO; okula dönüş koleksiyonu ile sadece ilköğretim öğrencilerine değil; lise ve üniversitelilere de hitap ediyor. FLO’nun kadın ve erkek koleksiyonlarındaki Casual modeller ile spor koleksiyonundaki sportif modeller; okulun yoğun temposuna ayak uyduracak rahat adımlar sunuyor. Beyaz tabanlı spor ayakkabılar, renkli şerit ve bağcık detayları sportif kombinlere rahatlıkla eşlik ediyor.

FLO ile okul seni konuşacak

FLO’nun spor koleksiyonunda yer alan ve gençlere hitap eden okul çantası modelleri de kırmızı, gri, mor gibi renkli alternatiflerle karşınıza çıkıyor. Çok bölmeli olan kullanışlı çantalara onlarca okul eşyanızı sığdırabilir, konforlu bir okul sezonu geçirebilirsiniz.

FLO İLE ÖĞRETMENLER DE TARZ SAHİBİ 

En az öğrenciler kadar öğretmenler de yeni okul sezonu için çoktan hazırlıklara başladı. Gün boyu ayakta kalan kadın öğretmenler için hem klasik kıyafetlere eşlik edecek hem de ayağı rahatsız etmeyecek orta topuklu ve dolgu topuklu modeller ideal alternatifler arasında yer alıyor. Loaferlar ve oxford modeller de koleksiyonun ön plana çıkan modelleri arasında yer alıyor. Erkek öğretmenler için ise siyah ve kahverengi tonlarındaki klasik ayakkabılar düz ve bağcıklı seçeneklerle takım elbise şıklığına eşlik ediyor.

FLO’nunbirbirinden şık ve rahat modellerden oluşan Okula Dönüş Koleksiyonu’nu görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilirsiniz.

False