GeriAlışveriş Erkek Giyiminde Sartoria Rüzgarı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Erkek Giyiminde Sartoria Rüzgarı

Erkek Giyiminde Sartoria Rüzgarı

Abdullah Kiğılı'dan şıklığına özen gösteren erkeklere müjde!

Abdullah Kiğılı, şıklığı, asaleti ve kalitesi ile fark yaratmak isteyenleri ‘Sartoria’ takım elbiseleriyle tanışmaya davet ediyor.

‘Kalite ve güzellik detaylarda gizlidir’ felsefesiyle ile yola çıkan Abdullah Kiğılı, kullanırken haz duyacağınız takım elbiselerini tutkunlarının beğenisine sunuyor.

‘Sartorialist’ tekniği ile üretilen ceketlerde kol takımlarından, iliklere kadar tüm üretim safhaları özel el makinelerinde gerçekleştiriliyor.

Abdullah Kiğılı, yüksek kalitedeki İtalyan Kumaşlarını ‘SARTORİALİST’ tekniği ile bir araya getirerek harmanlıyor. Normal şartlarda üretilen ceketlerin telaları özel baskı makineleri ile beden kumaşına yapıştırılarak tutturulurken, Sartorialist tekniği ile üretilen takımlarda kıl telalar el işçiliği ile tutturuluyor. Aynı zamanda doğal elyaftan oluşan kıl telalar, kumaşın nefes almasını ve kullanım sırasında bedenin şeklini alarak, hareket edebilme rahatlığını da sunuyor.

Hediye Çekleri Fırsatını Kaçırmayın

Kumaş, malzeme ve işçiliğin mükemmel uyumu ile hazırlanan ‘Sartoria’, uzun yıllar formunu kaybetmeden kullanım için Abdullah Kiğılı ayrıcalığıyla satışa sunuluyor. Üstelik Abdullah Kiğılı Mağazalarından yapacağınız her 500TL’lik alışverişinize 100TL hediye çeki fırsatı ile birlikte!

Abdullah Kiğılı exclusive butikleri, Ankara’da; AnkaMall ve Kentpark AVM, İstanbul’da; İstinye Park, Kozyatağı Palladium, Ataköy Konakları, İzmir’de; İzmir Forum Bornova, Bursa’da; Korupark AVM ve Adana’da; Adana M1’de hizmetinizdedir.

False