GeriEtkinlikler “Epilepsi ve Ben” Resim Yarışması
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

“Epilepsi ve Ben” Resim Yarışması

“Epilepsi ve Ben” Resim Yarışması

Epilepsi mücadelesi tuvale yansıyacak.

Türk Epilepsi ile Savaş Derneği tarafından Sanofi-Aventis desteği ile bu yıl beşincisi düzenlenen “Epilepsi ve Ben” Resim Yarışması’na başvurular başladı. Epilepsi teşhisi konmuş 6-16 yaşları arasındaki çocukların katılabildiği yarışma ile çocukların kendilerini ifade etmelerini sağlamak amaçlanıyor.

Türk Epilepsi ile Savaş Derneği tarafından Sanofi-Aventis’in desteği ile bu yıl beşincisi düzenlenen “Epilepsi ve Ben” Resim Yarışması’na son başvuru tarihi 30 Nisan 2011 tarihine kadar yapılacak. Epilepsi hastası (sara hastalığı) olan çocukların katılabildiği yarışma ile epilepsi konusunda farkındalığı artırmak, epilepsi hastası olan çocukların kendilerini ifade etmesi için fırsat yaratmak ve epilepsiden etkilenen bireyleri ve aileleri yakınlaştırmak amaçlanıyor.

“Epilepsi ve Ben” Resim Yarışması

6-11 ve 12-16 yaş arası olmak üzere iki ayrı yaş kategorisinde gerçekleştirilen, epilepsi (sara) teşhisi konmuş çocukların katılabildiği yarışmada ilk üç dereceye girenlere para ödülü de verilecek. Her yıl yoğun ilgi gören yarışmada, sulu boya, yağlı ya da kuru pastel, yağlı boya ya da karışık türlerde resimler yarışıyor. 

Gerekli Bilgiler

Tüm katımcıların ad, soy isim, iletişim bilgileriyle birlikte doktorunun ad ve soyadını resimlerinin arkasına yazmaları gerekiyor. Resimler, başvuru formu ile birlikte gönderiliyor. Ödüller, sahiplerini 4 Haziran tarihinde Şile’de yapılacak ödül töreni ile bulacak.

Başvuru için
www.epilepsiveben.net 

False