GeriAlışveriş Emsan Deyince Akla Yenilik Gelir
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Emsan Deyince Akla Yenilik Gelir

Emsan Deyince Akla Yenilik Gelir

Çok şık semaverler mutfağınıza renk katacak!

Çelik Tencere öncü markası Emsan, yemek takımlarında ki zarafeti son olarak Semaverlere taşıyor! Piramit semaverler taze ve daima sıcak çay keyfini sofralarınıza taşıyor.

İşlevselliği, üstünlüğü ve teknolojiyi geliştirdiği her üründe uygulayan Emsan’dan çay tiryakilerine müjde! Emsan’ın Piramit semaveri ile çayınız artık günün her saati sıcacık ve taze kalacak. Ayrıca çayınızı demledikten sonra soğuma düşüncesiyle tekrar tekrar ısıtmanıza da gerek kalmayacak. Böylece sevdiklerinizle yaptığınız uzun sohbetlerde hem sohbetleriniz bölünmeyecek hem de çay keyfiniz yarıda kalmayacak.

Piramit Semaverler Artık İlk Tercih

Paslanmaz çelik ve porselen olmak üzere iki farklı malzeme seçeneği ile sunulan Piramit Semaver, sahip olduğu geniş su hacmi ve su seviye göstergesi ile size tüm gün gerçek bir çay keyfi yaşatıyor. Üstelik otomatik ısı kontrol termostatı ile çayınızın sıcaklığı hep aynı kalıyor. Kolay temizlenebilen pratik tasarımı sayesinde temizlenmesi de son derece kolay olan Piramit Semaver ile çayınız da sohbetinizin de tadı artık bambaşka olacak.

False