GeriEtkinlikler Ela Quality Resort Otel
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ela Quality Resort Otel

Ela Quality Resort Otel

Çocuklu aileler rahatlıkla tercih edebilir.

Antalya’nın gözde tatil beldesi Belek’te yer alan Ela Quality Resort Otel, hem çocuklara hem de büyüklere tatili doyasıya yaşama imkanı sunuyor. Otel ekibi sayesinde çocuklar gözetim altındayken ebeveynler de çocukları aklında kalmadan tatilin tadına varıyor.

Ebeveynlerin unutamayacakları bir tatili çocuklarıyla paylaşabilmelerini amaçlayan Ela Quality Resort Hotel, yarattığı Everland Q konseptiyle çocuklu ailelerin bir numaralı tercihi oluyor. Otelde 1-17 yaş arasındaki çocuklar ve gençler için tasarlanan özel aktivite ve eğlence kompleksi yer alıyor, bu da çocuklara, tıpkı yetişkinler gibi kendilerini özel hissettikleri unutamayacakları bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Çocuklar için tatili sıkıcılıktan kurtarmak, onların yaşıtları ile birlikte eğlenerek ve öğrenerek zaman geçirmelerini sağlamak için çocuklara, ailelerinden bağımsız ama ailelerinin kontrolü altında tatil yapabilme imkanı veriyor.

1–3, 4–7, 8–12, 13–17 yaş grubundaki çocuklara ve gençlere 10.00- 22.30 saatleri arasında aralıksız hizmet veriliyor. Tüm etkinlikler, dört farklı yaş grubunun ilgi ve ihtiyaçlarına göre belirleniyor. 1–3 yaş grubu için oluşturulan ve bu yaş grubu çocukların uyku, oyun gibi tüm temel ihtiyaçları için özel olarak tasarlanan ‘Gülen Bebekler’ odasında, bebeklerin bakımı için uzman personel görev yapıyor.

www.elaresort.com

False