GeriEtkinlikler Eğlenmeyi Sevenler Hardal'da Buluşuyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Eğlenmeyi Sevenler Hardal'da Buluşuyor

Eğlenmeyi Sevenler Hardal'da Buluşuyor

Hardal'ın eğlenceli dekorunu çok seveceksiniz.

Asmalımescit’in en popüler mekanlarından biri olan Hardal, Nişantaşı’nda da açıldı. Samimi ve eğlenceli bir ruh haliyle doğan Hardal, Nişantaşı’nın eğlence sevenlerinin uğrak yeri olmaya devam ediyor.

Öğlen ve akşam yemeklerinin vazgeçilmez adresi olan olan Hardal, keyifli atmosferini yaşamanız ve değişik tatlarını denemeniz için hafta içi saat:10.00-02.00 ve Cumartesi-Pazar günleri ise saat:10.00 ile gece 03.00 arası hizmet veriyor.

Hardal’ın Menüsü Çok Zengin

Her damak zevkine hitap edebilecek şekilde itina ile hazırlanan Hardal’ın menüsünde 17 çeşit hamburger, özel hazırlanan soslar, zengin bira menüsü, bol çeşit salatalar, kendine özgü patates çeşitleri, wrap çeşitleri, makarnalar, ana yemekler ve kabarık atıştırma alternatifleri yer alıyor. Ayrıca sadece Hardal’da tadabileceğiz muhteşem karışımlardan oluşan kokteyller de keyfinize keyif katacak.

Eğlenmeyi Sevenler Hardalda Buluşuyor

Hardal’da haftanın altı günü DJ performans ile doyumsuz müzik ziyafeti yaşayıp, heyecan dolu maç günlerinde de sevdiklerinizle spor karşılaşmalarını keyifli bir şekilde izleme imkanı bulabilirsiniz.

 Adres: Teşvikiye Mah. Atiye Sok. No:7 Nişantaşı
 Tel: 0212 219 73 23

False