GeriEtkinlikler Düğün dansına hazır mısınız?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Düğün dansına hazır mısınız?

Düğün dansına hazır mısınız?

Hande Kayacık Dance Company ile hayaller gerçek oluyor!

Düğün Dansı artık ülkemizde de yeni yeni gelişmeye başlayan bir kavram oldu. Bu özel günde muhteşem dansınızla herkesi büyülemek istiyorsanız, Hande Kayacık Dance Company ile hazırlanabilirsiniz.

Hande Kayacık Dance Company, daha önce hiç dans dersi almamış çiftlere özel 5 dersten oluşan hızlandırılmış Düğün Dansı paket programı sunuyor. Kendi dallarında uzman, ödüllü, milli dansçılar tarafından verilecek profesyonel eğitimle, çiftler dansın rüzgarına kendilerini kolayca bırakabilecek ve bu sayede en özel gecelerinde çiftlerin konuklarını etkilemeleri hiçte zor olmayacaktır.

İlk dersler temel teknik dersler olup, bu derslerde dansın temeli, temel adım ve dönüşler ile temel figürler öğretiliyor. Daha sonra, seçilen dans müziğine ve gelinliğin modeline uygun dans koreografisi hazırlanıyor. Son derste ise çiftin sahneye girişinden çıkışına kadar tüm detaylar birer birer prova ediliyor.

Derslere ne zaman başlamalısınız?

Büyük gün yaklaştıkça çiftlerin yapmaları gereken şeyler de artacağından çiftlerin dansı en son sıraya bırakmamaları tavsiye ediliyor. Düğün gününden 1-2 ay önce dans derslerine başlamak yeterli olacaktır...

Hande Kayacık Dance Company, Kına Gecenizi ve Aile & Arkadaş Grubunuzu da unutmadı! Oyun havalarından slow danslara, yöresel halk oyunlarından salon danslarına kadar verilecek kısacık bir eğitimle kına gecelerinde, nişanlarında ya da düğünlerinde sevdikleriyle beraber onların da bol bol dans edebilmelerine olanak sağlıyor.

Ayrıntılı bilgi ve iletişim için: 0212 288 10 02 - 0532 474 40 00

False