GeriAlışveriş Daymod hayatın her anında!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Daymod hayatın her anında!

Daymod hayatın her anında!

Çorapta sezonun modası...

Daymod, 2012-2013 koleksiyon çekiminde her kadının özel anlarından yola çıkarak farklı zamanlar ve farklı yaşlara özel bir koleksiyona imza attı.

Havalar soğumaya başladı mevsim yavaş yavaş dönüyor. Kışın yaklaşması ile birlikte kış aylarının vazgeçilmezi çoraplarda raflarda yerini almaya başladı. İlk başlarda soğuk havalarda ısınmak için kullandığımız çoraplar artık kıyafetlerimizin ayrılmaz bir parçası; Her geçen sene moda da daha etkili olan çoraplar bu yılın en güçlü aksesuarı olacak. Farklı kalınlık, renk ve desenlerde modellerle istediğimiz tarza sahip olmak çok kolay. Her dönemin favorisi renkli opaklar, bu kışa damgasını vuracak kış fileleri colosiolar ve hayvan desenli modeller sezonun öne çıkan detayları.

15 yeni desenli model

15 yeni desenli model ile bu sezona iddialı giren Daymod 2012-13 Sonbahar Kış koleksiyonunda çocuklar için de 10 yeni model var. Türkiye’de ilk kez üretilen nakışlı çoraplar, genç kızlara özel baskılı modeller, leopar desenli külotlu çorap ve taytlar, yırtık ve spiral desenlerle bu sezonun vazgeçilmezi kışlık file colosio çoraplar desenli koleksiyonun öne çıkanları. Kemik, Siyah, Kahve gibi klasik renklerden, bu kışın moda renkleri Petrol, Safran, Bordo, Lacivert, Kum, Zeytin Yeşili ve Taş’a kadar oldukça geniş bir renk skalası mevcut.

Ten renginizi bulmanız artık çok kolay

Klasik koleksiyonda ise her kadının olmazsa olmazı Fity 15’e eklenen yeni renklerle, ten renginizi bulmanız artık çok kolay. Klasik ten ve bronz renklerinin dışında, Naturel, Kemik, Kızıl Ten, Kaşmir, Vanilya gibi farklı tonlarda ten renginize en yakın tonu bulmanız artık hayal değil. Mat ince çorap müdavimleri de unutulmadı, 15 ve 40 denye kalınlıklarında 2 yeni model koleksiyona katıldı.

Mycro 50 kış aylarında kurtarıcınız olacak

Vazgeçilmezimiz Mycro 50 opak çoraplar klasik koleksiyonun diğer favorisi. Yeni eklenen 14 renk ile toplamda 40 renge ulaşan Mycro 50 kış aylarında kurtarıcınız olacak. Bacaklarınızı soğuktan korurken, en moda renklerle tüm bakışları üzerinize toplayacaksınız. Özellikle Safran, Safir, Muskat, Nar Çiçeği, Çimen Yeşili gibi farklı renkleri denemenizi tavsiye ederiz.

Vücut problemleriniz sorun olmaktan çıkıyor

Estetik serisi ise tüm kadınların küçük sırrı olacak. Çoraplı ve çorapsız modellerle anında incelmek ve vücudunuzun istediğiniz bölgesini forma sokmak çok kolay. Özel örgüleri ile bacakları dinlendirirken sizi incelten ve forma sokan Estetik serisinin 6 farklı modeli ile problemli bölgeler sorun olmaktan çıkıyor.

www.daymod.com

False