GeriAlışveriş Daymod çorapları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Daymod çorapları

Daymod çorapları

Daymod çorapları, çocuklara hayvan sevgisini küçüklükten aşılıyor.

Uluslararası çorap markası Daymod, yeni çocuk koleksiyon çekimini evcil hayvanlarla eğlenceli dakikalar içinde gerçekleştirdi.

Çorap modasının öncüsü Daymod 2012/2013 Çoçuk çorapları koleksiyonunun çekimlerini kedi, köpek, tavşan, kaplumbağa, ördek, iguana, balık gibi evcil hayvanlarla gerçekleştirdi. Çocuklara hayvan sevgisini küçükten aşılamak ve hayvanlara yapılan eziyetleri bir nebze önlemek amacıyla Tara Pr Genel Koordinatörü Beşir Tulu Halbuni tarafından hazırlanan projede çocuklar çok keyifli anlar yaşadı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Tara Pr Genel Koordinatürü Beşir Tulu Halbuni “Biz Daymod Ailesi olarak hayvanları çok seviyoruz, hepimizin evinde bir hayvan besleniyor. Hatta çekimlerde kedimiz Miço da kızım Tara ile yer aldı. Hayvanların çocukların gelişmelerinde ve özellikle sorumluluk kazanmalarında çok ciddi faydaları var. Bu yüzden çocuklarımıza hayvanları sevdirmek ve onları daha yakından tanımaları için bu projeyi hazırladık. Bu üç ayaklı bir proje ve biz daha birinci ayağındayız .Bu projenin devamında çocuk çorap ambalajlarımızı hayvanlarla ilgili genel bilgiler ve hayvan boyama resimleri olacak.Son ayağında ise evcil hayvan besleyen Daymod tüketicilerimize özel gün ve yarışma sürprizlerimiz var.”

Daymod’un 2012/ 2013 çocuk koleksiyonunda kalpli, cicekli, boyuna fitilli, simli,baklavalı, geometrik desenler, rengarenk çiçek baskılı çoraplar,file efektli delikli yumuşak kulotlu corap ve taytlar, anne çorabı gibi 20 denye ince düz çorap modelleri var. Koleksiyonda 22 farklı seçenek var ve renkler genellikle krem, beyaz, pembe ve gri ağırlıklı olarak yer alıyor.

23 Nisan Çocuk Bayramında bu çeşitlerden biri mutlaka sizin ve çocuğunuzun zevkine uyacaktır.

Bilgi için:

www.daymod.com.tr

False