GeriEtkinlikler Çocukların yeni eğlencesi Hüperaktif park!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocukların yeni eğlencesi Hüperaktif park!

Çocukların yeni eğlencesi Hüperaktif park!

Çocuklar eğlenerek sosyalleşiyor.

Sütaş’ın meyveli yoğurdu Hüptrik tüm çocukları, Tipeez’deki Hüperaktif parkta eğlenmeye davet ediyor. Çocuklarınızın internetteki buluşma yeri Tipeez, Hüperaktif park ile artık daha eğlenceli. Hüperaktif parkta yeni oyunlar, arkadaşlıklar ve eğlenceli yarışmalar çocukları bekliyor.

Hüperaktif park, çocukların hem güzel vakit geçirmelerini sağlıyor, hem de sağlıklı beslenme ve eğlenceyi çocuklara ulaştıran Hüptrik ile bir araya getiriyor.Çocukların sosyal paylaşım sitesi Tipeez’de açılan Hüperaktif park, şimdiden sitenin en popüler buluşma noktası haline geldi.

Çocuklar, Hüperaktif parkta daha fazla eğlence ve arkadaşlık sizi bekliyor. Hüperaktif park çocukların Hüptrik’le ve kimi zaman kay kay yapan, kimi zaman yoyo oynayan veya scooter’e binen inek kahramanı ile tanışabilecekleri bir alan. Çocuklar bu alanda oynuyor, eğleniyor, dans ediyor, sosyalleşiyor. 

Çocuklar hem sağlıklı besleniyor hem de eğleniyor

Sütaş, Hüperaktif park ile bir milyondan fazla çocuğun güvenle buluştuğu Tipeez’de eğlenceli  yarışmalarla daha fazla oyun, heyecan, eğlence ve sosyalleşme fırsatı sunuyor. Türkiye’nin sevilen meyveli yoğurdu Sütaş Hüptrik, kolayca taşınabilen pratik ambalajı ve “hüptürülerek” yenebilmesi sayesinde çocuklara her an her yerde sağlıklı beslenme ile eğlenceyi birarada sunuyor. Çilek sevenler için “Çılgın Çilekler”, muz sevenler için “Matrak Muzlar” çocukları Hüptrik dünyasında buluşturuyor. 

www.sutas.com.tr

False