GeriEtkinlikler Çocukları masal kahramanına dönüştüren kutlama!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocukları masal kahramanına dönüştüren kutlama!

Çocukları masal kahramanına dönüştüren kutlama!

Zorlu Center AVM, 23 Nisan’da Disney’in sihirli kapılarını aralıyor.

Zorlu Center AVM, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Disney dünyasının kapılarını çocuklar için aralıyor. 23 – 27 Nisan tarihleri arasında kurulacak Disney Prenses Şatosu, Kaptan Amerika temalı etkinlik alanı ve birçok atölye ile çocuklar eğlenirken öğreniyor.

Zorlu Center AVM, çocuklar için en eğlenceli çekim merkezi olma iddiasıyla 23-27 Nisan tarihlerinde Disney Prenses Şatosu kuruyor ve alışveriş merkezinde 11.00 – 19.00 saatleri arasında şatoyu ziyarete gelen kız çocuklarını hayallerindeki prensese dönüştürüyor. Seçecekleri bir Disney Prensesi’nin kostümünü giyen; saç ve makyajları profesyonel uzmanlar tarafından yapılan Zorlu Center AVM’nin minik ziyaretçilerine, bu unutulmaz günün hatırası olarak fotoğraf çektirme fırsatı sunulacak. Disney Prensesleri’nin de yer alacağı bu çok özel etkinlik için Zorlu Center AVM’yi 23 ve 24 Nisan’da ziyaret eden minikler Disney Prensesleri’nin müzikal dans gösterilerini izleme ve prenseslerle tanışma şansına da sahip olacak.

Zorlu Center AVM erkek çocuklar için ise Marvel’in efsane süper kahramanı Kaptan Amerika temalı bir aktivite alanı kuruyor. Orijinal Marvel temasıyla kurulan bu alanda çocuklara Kaptan Amerika’nın çok özel oyuncaklarıyla oynayıp karakterin 3 boyutlu görseliyle fotoğraf çektirme imkanı da sunulacak. 23-27 Nisan tarihlerindeki etkinliklerde ayrıca, minikler de boyama ve karton atölyeleri ile el becerilerini geliştirebilecek.

Tarih: 23 – 27 Nisan 2014

Yer: Zorlu Center AVM

Saat: 11.00 – 19.00

False