GeriEtkinlikler Çocuklara bayram armağanı Feast’ten
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklara bayram armağanı Feast’ten

Çocuklara bayram armağanı Feast’ten

Feast, 23 Nisan’da çocukları lezzet ve tiyatro şölenine davet ediyor.

Feast, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları, Ege’nin şirin köylerinden Bademler’de tiyatronun büyülü dünyasıyla tanıştıracak.

Türkiye’nin güçlü ve yenilikçi dondurulmuş gıda markası Feast, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, bu yıl İzmir’in Bademler köyünde çok özel ve anlamlı bir etkinliğe imza atıyor.

Feast, 80 yıllık köklü bir tiyatro geleneğine sahip olan Bademler Köyü’nde, çocukları tiyatronun renkli ve tılsımlı dünyasıyla buluşturuyor.

1933 yılında bir Türk subayının ilkokul öğrencileriyle gerçekleştirdiği ortaoyunuyla tiyatroya merhaba diyen ve bugüne kadar Haldun Dormen’den Yıldız Kenter’e, Ferhan Şensoy’dan Müjdat Gezen’e, Türk tiyatrosunun efsanevi oyuncularını ağırlayan köy tiyatrosunun sahnesi, bu kez çocuklar için açılıyor.

Bademler ve civar köylerdeki çocukların katılacağı ücretsiz etkinlikte, Tiyatro Punta'da müzikleri ve danslarıyla çocukları büyüleyici bir dünyaya taşıyan “Sihirli Sahne” adlı oyununu sergileyecek. Çocukları lezzet dolu dünyasıyla da buluşturacak olan Feast 23 Nisan’ı tam bir şölene dönüştürecek.

23 Nisan günü çocukların ilgiyle izleyeceği oyun, 'Birlikten kuvvet doğar' temasıyla çocuklara tiyatro sevgisinin ve sorunlar karşısında yapıcı çözümler bulmanın önemini anlatıyor.

False