GeriEtkinlikler Çocuklar mini sergiye katılıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklar mini sergiye katılıyor

Çocuklar mini sergiye katılıyor

Çocuklar özel eğitimler Forum İstanbul'da!

Sakıp Sabancı Müzesi, devam eden çocuk atölyelerini Forum İstanbul'a taşıyor. 23 Ocak- 5 Şubat tarihleri arasında Forum İstanbul’da her gün çocuklara eğitim veriliyor. Çocuklar çeşitli etkinliklerle yaratıcılıklarını ortaya koyacak…

10. yılını kutlayan Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi (SSM), resim koleksiyonu sergisi “Bir Ülke Değişirken - Tanzimattan Cumhuriyete Türk Resmi” kapsamında müzede devam eden çocuk atölyelerini, daha fazla çocuğun sanatla buluşması amacıyla Forum İstanbul’a taşıyor. 23 Ocak - 5 Şubat tarihleri arasında Forum İstanbul’da hazırlanacak mini bir sergiyle, çocuklara resim sanatının incelikleri, portre, natürmort ve manzara türünün eşsiz örnekleri uzman eğitimciler tarafından anlatılıyor. 

Atölyelerde çocuklar, resimleri anlamaları ve yorumlamaları için özel bir eğitim almanın yanı sıra, kendileri de portre, natürmort ve manzara resimleri yapıyorlar. Sakıp Sabancı Müzesi koleksiyonundaki resimlerin çocukların yaratıcılıklarıyla yeniden yorumlanacağı atölyelere, 6- 12 yaş arasındaki çocuklar katılabiliyor. Her bir seans için 20 kişi ile sınırlı olan ücretsiz atölye çalışmalarına kayıtlar, Forum İstanbul’un etkinlik alanında yapılabiliyor. Eğitimler, haftanın her günü 13:00-14:00, 15:00-16:00 ve 17:00-18:00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

muze.sabanciuniv.edu

False