GeriEtkinlikler Çocuklar hem oyuncu hem de seyirci olacak
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklar hem oyuncu hem de seyirci olacak

Çocuklar hem oyuncu hem de seyirci olacak

“Benimle Oynar Mısın?” seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Eftal Gülbudak’ın yazdığı ve Ümran İnceoğlunun yönettiği “Benimle Oynar Mısın?” isimli yeni çocuk oyununu izleyicisi ile buluşturmaya devam ediyor. 29 Mart tarihine kadar sahnelenecek oyunda çocuklar, oyunun hem seyircisi hem de oyuncusu oluyor.

Eftal Gülbudak’ın yazdığı Ümran İnceoğlu’nun yönettiği Benimle Oynar mısın? 13-14 Mart 2014 tarihlerinde Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi’nde, 22-23-29 Mart 2014 tarihlerinde ise Gaziosmanpaşa Ferih Egemen Çocuk Tiyatrosu Sahnesi’nde…

“Benimle Oynar mısın?” oyununda yönetmen Eftal Gülbudak, çocukları, oyunu birlikte hazırlamaya davet ediyor. Dekor, kostüm, aksesuar, ışık, efekt, makyaj sırayla oyuna giriyor. Böylece çocuklar oyunun hem oyuncusu hem seyircisi oluyor.
Koreografisini Eftal Gülbudak’ın, çevre düzeni ve kostüm tasarımını Sebahat Çolakoğlu’nun, ışık tasarımını Sabahattin Gündoğdu’nun efekt tasarımını Gökçe Selim’in yaptığı oyunda; Eftal Gülbudak rol alıyor. Oyunu 5 yaş ve üzeri çocuklar seyredebilir.

Tarihler:

13 – 14 Mart 2014 - Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi 

22 - 23 - 29 Mart 2014 - Gaziosmanpaşa Ferih Egemen Çocuk Tiyatrosu 

False