GeriAlışveriş Çocuk Odası Kliması
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuk Odası Kliması

Çocuk Odası Kliması

Airfel klimayla 4 mevsim, tek çözüm.

İklimlendirme de öncü firma olan Airfel,şimdi çocuk odası klimasını üretti.Sadece yazın kavurucu sıcaklarında değil,dört mevsim ısıyı dengeliyor ve koruyor.

Güçlü Ar-Ge departmanı ve inovatif yaklaşımıyla sektörünün öncü şirketlerinden biri olan Airfel, ileri teknolojisiyle yenilediği ‘Airfel Çocuk Odası Kliması’nı ailelerin beğenisine sunuyor. İnovasyonlarıyla sektörde adından söz ettiren Airfel, çevre dostu ve fonksiyonel özelliklere sahip Çocuk Odası Kliması’na Nano Gümüş Filtresi özelliği ekledi. Nano Gümüş Filtresi, bakteri ve diğer gözle görülmeyen mikro organizmaları etkisiz hale getirebiliyor. Çocukların çok sevdiği çizgi karakterlerle süslü Airfel Çocuk Odası Kliması ve bir kredi kartı büyüklüğündeki ‘neşeli’ uzaktan kumandası, çocuk odası dekorasyonun bir parçası olarak büyük beğeni topluyor.

Isıtma-soğutma ve havalandırma sektörünün öncü şirketlerinden Airfel, değişen ihtiyaçlara göre farklı ürünler geliştirmeye devam ediyor. Çocukların daha sağlıklı iklimlendirilmiş bir ortamda büyümesini isteyen ailelerin bu isteklerine kesin bir çözüm getiren ‘Airfel Çocuk Odası Kliması’, estetik açıdan da başarılı bir tasarım olarak dikkat çekiyor.

Airfel Çocuk Odası Kliması’nın temel olarak ısıtma, soğutma, nem alma ve fan modunda çalışma fonksiyonları bulunuyor. A enerji sınıfı seviyesinde çalışan Airfel Çocuk Odası Kliması’nda aynı zamanda çevreye duyarlı R410A gazı kullanılıyor. Yeni özellik, ‘Nano Gümüş Filtresi’ ise bakteri ve diğer gözle görülmeyen mikro organizmaları etkisiz hale getiriyor.

Airfel Çocuk Odası Kliması’nın iç ve dış ünite içerisinde yer alan ısı değiştiricileri, özel bir malzemeyle kaplandı. Korozyon direncini artıran bu uygulama aynı zamanda cihazın ömrünü uzatıyor. Golden Fin adı verilen bu teknoloji, yüzeyin daha pürüzsüz ve kolay temizlenebilir olmasını da sağlıyor. Klimanın çocuk odalarını renklendiren, çeşitli çizgi kahramanlarla süslenmiş ön paneli ise çocuklar tarafından çok eğlenceli bulunuyor.

Mevsim Geçişleri Artık Sorun Değil!

Airfel Çocuk Odası Kliması, özellikle mevsim geçişlerinde ve merkezi sistemin kullanılmadığı dönemlerde ailelerin güvenle kullanacağı bir ürün. Çocuklar ısı değişimlerinden çok çabuk etkilenerek hastalanabiliyor. Bu nedenle çocuk odalarının belirli bir ısıda tutulması gerekiyor. Bu duruma kesin bir çözüm getiren Airfel Çocuk Odası Kliması, ideal ısıyı sabitleyerek çocuklar ve onlar için endişelenen aileleri için güvenli bir ortam sağlıyor.  

False