GeriAlışveriş Burberry’den kış ayları için özel makyaj koleksiyonu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Burberry’den kış ayları için özel makyaj koleksiyonu

Burberry’den kış ayları için özel makyaj koleksiyonu

Hem özel hem de az sayıda olan altın renkli tasarım…

Burberry, kış ayları için özel ve limitli adet üretilen, altın renkli tasarıma sahip makyaj koleksiyonu Winter Glow’u sunuyor. Yeni makyaj koleksiyonu “Winter Glow”, kış aylarının yumuşak ışığından ve temiz havasından ilham alarak, altın efektini hem dış tasarımına hem de içeriklerine yansıtıyor.

Burberry Makyaj Danışmanı Wendy Rowe ve Burberry Kreatif Direktörü Christopher Bailey’nin birlikte geliştirdiği yeni koleksiyon, cildin doğal ışıltısını ön plana çıkartacak, patentli yeni formülasyonları ile vazgeçilmez olacak! Winter Glow, doğal ışıltılı bir cilt, altın detaylara sahip gözler, dudaklar ve tırnaklar sunuyor.

Yeni koleksiyonda My Burberry parfümünün zamansız notalarını barındıran özel bir aydınlatıcı ışıltılı pudra Gold Glow Luminising’i de barındırıyor.

Koleksiyonun olmazsa olmaz ürünleri

Yüz

Fresh Glow Aydınlatıcı Fondöten No.01’i yüzünüzün ortasından başlayarak hafif parmak dokunuşlarıyla içten dışa doğru uygulayın. Doğal bir ışıltı ve sağlıklı bir ifade kazandırıyor.

Gold Glow Fragranced Aydınlatıcı Pudra in Gold No.01 hafifçe yüzünüzde gezdirin.

Elmacık kemiklerinizi Light Glow in Earthy Blush No.07 allık ile gölgelendirin.

Gözler

Kirpiklerinize maskaranızı zigzag hareketleri ile uygulayın. Complete Eye Palette in Gold No.25 ile gözlerinizde yumuşak gölgeler yaratın.

Dudaklar

Altın ışıltılı, doğal parlaklığa sahip dudaklar için Lip Mist in Gold No.217 uygulayın. Daha dolgun dudaklar için, dudaklarınızın ortasına Lip Glow in Gold No.25 ile dokunuşlar yapın. Tırnaklarda ise altın efektini yansıtan altın ve kırmızı renk ojeleri ile stilinizi yansıtın.

False