GeriEtkinlikler Bu hafta vizyona giren filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Beyaz perdede bu hafta yerini alacak filmler ve fragmanları...

Bu hafta sinemalarda 7 yeni film vizyona giriyor. Hikayeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler…


SAKSI OLMANIN FAYDALARI

Bu hafta vizyona giren filmler

Hayatımız boyunca yanımızdan ayrılmayan can dostları anlatan bu dokunaklı filmi Stephen Chobsky, Türkçe'ye de çevrilen kendi çok satan romanından sinema perdesine uyarladı. Logan Lerman, Emma Watson (Harry Potter) ve Ezra Miller’ın (Kevin Hakkında Konuşmalıyız) rol aldığı filmin kahramanları karizmatik son sınıf öğrencileri, güzel ve özgür ruhlu Sam ile korku nedir bilmeyen, eşcinsel üvey kardeşi Patrick´in kanatları altına aldığı utangaç, duygusal ve çekingen Charlie. Bu komik ve dokunaklı ergen hikâyesi, büyüme sürecinin alt üst edici gelgitli hallerini aktarırken, kimlik sorunları, arkadaşlık, aile, ilişkiler ve cinsellik konularını da masaya yatırıyor.

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


BABADAN OĞULA

Bu hafta vizyona giren filmler

Luke (Ryan Gosling), kasaba kasaba gezerek gösterilere çıkan profesyonel bir motosikletçidir. New York’un kuzeyindeki Schenectady kasabasından geçerken eski sevgilisi Romina’nın (Eva Mendes) yeni doğan bebeğinin kendisinden olduğunu öğrenir. Oğluna bakabilmek için banka soygunculuğuna bulaşan Luke’un yolu çaylak polis memuru Avery (Bradley Cooper) ile kesiştiğinde şiddetli bir çatışma her ikisinin de yaşamını değiştirir. On beş yıl sonra, bu karşılaşmadan habersiz olan genç oğulları, hepsini kuşaklara yayılan bir kan davasına sürükleyecektir. Parlak kadrolu, yüksek bütçeli, heyecanla beklenen bu dramatik gerilim, babalar ve oğulların, hırsızlar ve polislerin, kahramanlar ve kötü adamların, intikam ve pişmanlığın kesiştiği bir dünyayı gözler önüne seriyor.

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


ARKADAŞIM MAX

Bu hafta vizyona giren filmler

7 yaşında yalnız bir çocuğun Max adında bir köpekle karşılaşmasıyla başlayan kahkaha dolu bir dostluk filmi…

Deniz, ailesi Bozcada’ya yeni taşınmış 7 yaşında yalnız bir çocuktur. Ada’da yaşayan diğer çocuklar tarafından dışlanmıştır. Bu yalnız günlerinde yolu Max ile kesişir. Ve o günden sonra hayatında hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

Çünkü Max aslında neredeyse tüm kasabanın sahibi olan Aliye Hanım’ın köpeğidir. Aliye Hanım kötü kalpli yeğeni tarafından kaçırılmış ve servetine el koyulmuştur. Bu olayın tek tanığı ise Max’tir. Deniz ve Max omuz omuza vererek kötülere karşı amansız bir mücadeleye girerler. Bu sırada Deniz hem kendine olan güvenini kazanır hem de bütün kasabanın sevgilisi haline gelir.

Komedinin ağırlıkta olduğu bir kurguya sahip olan Arkadaşım MAX’te komik kötülerimizin başına gelenler, küçük büyük bütün seyircileri kahkahaya boğacaktır.

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


SARI SİYAH

Bu hafta vizyona giren filmler

Yıl 1915. Osmanlı devleti dört bir cephede savaşmaktadır. Trablusgarp ve Balkan savaşının ardından Sarıkamış faciası yeni yaşanmış ama İngiliz-Fransız donanması da Çanakkale boğazına dayanmıştır. Sultan Reşat cihad çağrısı yapmıştır. Hasan (Levent Akçay), Çanakkale cephesinde arkadaşı Nedim’i şehit verir. Bu savaştan kendisi de ağır yaralı olarak çıkar. Ege’ye kendi Kasabası’na döner. Hasan’ı kasabasında annesi (Kader Demiral) ve Kardeşi Mehmet (Yusuf Güney) beklemektedir. Mehmet, vatansever, savaşa inanan, genç bir çocuktur. Hasan ise artık savaş karşıtı bir gazidir. Bu nedenle kardeşi Mehmet’i İstanbul’a dönemin İstanbul Sultanisi mektebine yazdırır. Ancak bir sorun vardır. Harp ilan edilmiştir.1915 Nisan ve Mayıs ayında Arıburnu’nda verilen ciddi kayıplar neticesinde Enver Paşa, Beyazıt meydanında ateşli bir miting yapar. Çanakkale’de savaşmak için yanıp tutuşan gönüllü 50 İstanbul Sultanisi öğrencisini bu miting alevlendirmeye yeter. 2. Tümene katılırlar. Okul müdürü Hüseyin Nazım Bey, her okulda olduğu gibi okulun bir kısmını hastaneye dönüştürerek duvarlarını sarıya boyatır. Durumu haber alan Hasan cephe cephe kardeşini aramaya başlar.

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


BİLİNMEZE DOĞRU: STAR TREK

Bu hafta vizyona giren filmler

Atılgan’ın mürettebatı eve geri çağrıldığında, kendi organizasyonları içinde durdurulamaz bir terör gücünün donanmayı ve temsil ettiği her şeyi parçaladığını, dünyamızı bir kriz içinde bıraktığını görürler.

Bitirmesi gereken şahsi bir kavgası olan Kaptan Kirk, tek kişilik kitle imha silahını yakalamak için savaş alanına doğru özel bir arayış başlatır.

Kahramanlarımız yaşamla ölüm arasında destansı bir satranç oyununa sürüklenirken, aşka meydan okunacak, dostluklar parçalanacak ve Kirk’ün geride bıraktığı tek ailesi olan mürettebatı için fedakarlıklar yapması gerekecek.

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


İNTİKAM KURŞUNU

Bu hafta vizyona giren filmler

Çizgi romandan uyarlanan filmde, Jimmy Bobo (Sylvester Stallone) kiralık bir katildir. New York Polis Departmanı'ndan genç bir polisle (Sung Kang) birlikte tehlikeli bir soruşturmanın içinde kalan ikili, ortak bir amaç uğruna ölüm kalım savaşına gireceklerdir. Bu alışılmadık birliktelikte önlerine çıkanı yıkıp geçeceklerdir. Ve intikam için her şeyi feda edeceklerdir.

Dışarıdan bakıldığında Jimmy Bobo (Sylvester Stallone) ile genç polisin (Sung Kang) arasında aslında hiçbir ortak nokta yokmuş gibi görünse de, aralarında daha önce fark etmedikleri ortak noktalar olduğunu anlamaları çok uzun sürmeyecektir.

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


BENİM ÇOCUĞUM

Bu hafta vizyona giren filmler

Çocukları LGBT (lezbiyen, gey, biseksüel, trans) bireyler olan Türkiyeli bir grup anne - babanın hikayelerini seyirciye taşıyan “Benim Çocuğum”, Ocak 2013’te tamamlandı. Yönetmenliğini Can Candan'ın üstlendiği, 82 dakikalık uzun metraj belgeselde muhafazakar, homofobik, transfobik bir toplumda bir yandan aile, bir yandan da aktivist olmanın ne anlama geldiğini yeniden tanımlayan yedi ebeveynin deneyimleri aktarılıyor.

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

False