GeriAlışveriş Bebeklerin hassas ciltlerini düşünen çamaşır makinesi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bebeklerin hassas ciltlerini düşünen çamaşır makinesi

Bebeklerin hassas ciltlerini düşünen çamaşır makinesi

Hoover DYNAMIC 10+ çamaşır makinesi bakterilerin yüzde 99’unu yok ediyor.

Hoover DYNAMIC 10+ serisi Çamaşır Makineleri, bebeklerin hassas ciltleri için zararlı bakteri ve alerjenleri yok ediyor.

Standart bir yıkamada bakterilerin sadece % 52’sini yok ederken Hoover DYNAMIC 10+’ nın buhar banyosunun güçlü etkisi 40ºC’de bakterilerin %99,9’unu yok ediyor.

DYNAMIC 10+ BUHAR TEKNOLOJİSİ, alerji ve cilt hassaslığı olanlar için mükemmel bir çözümdür. Bebek giysileri için de en hijyenik yıkamayı garantiler.

Beyaz eşyada yeni nesil teknolojinin öncüsü Hoover, standart ebatlara sahip DYNAMIC 10+ serisi çamaşır makineleri 10 kg çamaşırı bir arada yıkıyor. Geniş kapasitesi ile yastık, yorgan, kaban gibi büyük ebatlı çamaşırların da kolayca tertemiz olmasını sağlıyor.

Hoover, kullanıcı dostu DYNAMIC 10+ serisi doğayla olan dostluğunu da pekiştiriyor. A+++ enerji verimliliği ve çamaşırın miktarına, kirliliğine göre kendini ayarlayan yapay zekaFuzzyLogic teknolojisiyle eşsiz tasarruf sağlıyor. FuzzyLogic teknolojisi, 10 yıllık standart bir çamaşır makinesiyle karşılaştırıldığında %33, su tüketiminde ise %55 tasarruf sağlıyor. Ayrıca yıkama süresini %16 oranında kısaltırken, enerjide %13, suda %32 tasarruf sağlanmasına yardımcı oluyor. Ayrıca, sessiz inverter motoru sayesinde, işini layığıyla yaparken varlığını hissettirmiyor. 

False