GeriEtkinlikler Bebekler BabyJoy dinleyerek büyüyecek
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bebekler BabyJoy dinleyerek büyüyecek

Bebekler BabyJoy dinleyerek büyüyecek

Müziğin yanı sıra annelerin ihtiyaç duyduğu bilgilerin yer aldığı programlar da var.

Karnaval.com’un bebekler, anneler ve anne adayları için hazırladığı yepyeni radyosu BabyJoy “Dinlesin de Büyüsün” sloganı ile yayına başladı.

Joy FM, JoyTurk ve JoyJazz’dan sonra Joy Ailesi’ne katılan BabyJoy’da yer alacak şarkıları Karnaval.com’un deneyimli yayıncıları özenle seçiyor. BabyJoy’da; Ali Babanın Çiftliği ve Sound of Music müzikalindeki “Do Re Mi” gibi çocuk şarkıları, Mozart gibi ünlü bestecilerin bebekler için önerilen klasik müzik eserleri, annelerin bebekleri ile beraber söyleyebilecekleri The Beatles’dan “Love Me Do”, Grup Gündoğarken’den “Sen Benim Şarkılarımsın”, Barış Manço’dan “Domates, Biber, Patlıcan” gibi sevilen Türkçe ve yabancı şarkılar dinlenebiliyor. BabyJoy’un yayın akışı anneler ve bebeklerin emzirme, oyun, uyku gibi günlük aktivitelerine eşlik edecek şekilde hazırlanıyor.

BabyJoy’da müziğin yanı sıra annelerin ve anne adaylarının ihtiyaç duyduğu bilgilerin yer aldığı programlar da bulunuyor. Bu programlar;

Ayşe Öner ile Annelik Sanatı Üzerine: Hamile ve bebek bakımı rehberi, hemşire Ayşe Öner’in hazırlayıp sunduğu bu programda; annelerin yaşadıkları hormonal, fiziksel ve psikolojik değişimlere olumlu katkı sağlayacak, doğum ve doğum sonrası sürece hazırlanmalarına destek olacak faydalı bilgiler paylaşılıyor.

Anneler Anlatıyor: Bu programda anneler kendi deneyimlerini paylaşarak, diğer annelere tecrübeleri ile destek oluyorlar.

Sosyal Medya Anneleri: Bu programda ise o hafta annelerin sosyal medyadaki tweetleri paylaşılıyor ve #babyjoy etiketi ile gönderilen tweetlere yer veriliyor.

www.karnaval.com/babyjoydinle

False