GeriAlışveriş Bayramda çocuklar Catimini ile tarzını konuşturacak
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bayramda çocuklar Catimini ile tarzını konuşturacak

Bayramda çocuklar Catimini ile tarzını konuşturacak

Hem çocukların hem de ebeveynlerin gönlünü fethedecek tasarımlar…

Çocukların renkli dünyasını tasarımlarına yansıtan uluslararası çocuk giyim markası Catimini, bayrama özel hazırladığı koleksiyonu ile çocuklara birbirinden farklı tarzı bir arada sunuyor.

Çocuk modasına yön veren Fransız çocuk giyim markası Catimini, hazırlamış olduğu özel tasarım elbiseler ile hem çocukların hem de ebeveynlerin gönüllerini fethetmeye devam ediyor. 0-14 yaş aralığındaki çocuklara birbirinden renkli ürünler sunan Catimini, kurban bayramında da tarzından söz ettiriyor.

Catimini, yeni doğan bebekler için kurban bayramında da alışılmışın dışında tasarımlar sergiliyor. Sevimli hayvan ve kış aylarına inat rengarenk çiçek temalarından oluşturduğu tasarımlarda, sportif çizgilere sahip örgü elbiseler, grafik desenli yumuşacık kadife elbise ve pantolonlar, sıcacık yelekler dikkat çekiyor.

Bol renk seçeneği ve ürün yelpazesi ile Catimini’de, tamamlayıcı aksesuarlar da göz kamaştırıyor. Catimini, bebekler için özel hazırlanan koleksiyon, atkı ve bereler, renkli çoraplar ise soğuk günler için sıcak alternatifler sunuyor.

Genç hanım ve beylerin tarzı bu bayram Catimini ile farklılaşıyor

Bayram coşkusunu yansıtan renkli koleksiyon, küçük hanım ve beylere farklı tarzlarda giyinme fırsatı tanıyor. Kız çocukları için, tül detaylı etekler, payetli elbiseler, rengarenk çiçek desenleri ile hayat bulan kazaklar bayrama yakışır bir şıklık sunuyor.

Erkek çocukları için ise, grafik motifler ile yumuşak kadifenin birleştiği pantolon-hırka takımları, kareli gömlekler, üst üste giyilmiş görünümlü gömlek ve t-shirtler, büyük cepli grafiksel desenlerden, renk kontrastlarından oluşan jean ve pantolonlar ve birbirinden şık spor ceket ve montlar bu bayram erkek çocukların tercihi oluyor.  

False