GeriAlışveriş Banyo Yapmak İstemeyen Çocuk Kalmasın
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Banyo Yapmak İstemeyen Çocuk Kalmasın

Banyo Yapmak İstemeyen Çocuk Kalmasın

Gratis ile eğlenceli banyolar.

23 Nisan'ın yaklaştığı şu günlerde çocuğunuza vereceğiniz küçük bir hediyeyle yüzünü güldürmek istemez misiniz? “Şımart kendini” sloganı ile kişisel bakım, kozmetik ve günlük ihtiyaçlar konusunda binlerce ürünü bir araya getiren mağazalar zinciri Gratis’te çocukları sevindirecek birçok ürün sizleri bekliyor.

Spongeables Köpüklü Banyo Süngeri

Sabun ya da duş jeli kullanmadan çocuklara bol köpüklü bir banyonun tüm eğlencesini sunan Spongeables Köpüklü Banyo Süngeri, ıslatıldığında hemen köpürmeye başlıyor. Nemlendirici özelliğe sahip sünger, paraben içermiyor ve defalarca kullanılabiliyor. Ayrıca çocukların beğeneceği özel tasarımı ile de dikkat çekiyor.

Colutti Kids Duş ve Saç Şampuanları

Kiraz, muz, yabani çilek seçenekleri ve üzerinde sevimli karakterler bulunan ambalajları ile çocukların favorisi. Cildi kurutmayan narin formülü ve doğal içeriği ile çocuklara özel olarak üretilen şampuanlar, doğal kaynak sularının tazeliğini ve besleyici meyvelerin kokusunu banyolara taşıyor. Ayrıca paraben içermiyor.

Colutti Kids Banyo Köpükleri

Miniklerin hassas ciltleri düşünülerek formüle edilen Colutti Kids Banyo Köpükleri, sevimli ambalajlar içinde tropik meyveler ve karpuz olmak üzere iki farklı seçenek sunuyor. Taze meyveler ve doğal kaynak suları ile besleyici özellik taşıyan ürün, özellikle akan suyun altına döküldüğünde daha çok köpürerek eğlenceyi banyoya taşıyor.

Colutti Kids Sıvı Sabun

Colutti Kids, neşeli tasarımlarıyla öne çıkan sıvı sabunları sayesinde üstün hijyen sağlarken çocukların el yıkama alışkanlığı kazanmalarına da yardımcı oluyor. Elleri kurutmayan ve bakterilerden arındıran özel formülü ile miniklerin sağlığını düşünen Colutti Kids Sıvı Sabun, karpuz ve çilek seçeneklerinin yanı sıra kolay köpüren yapısıyla da çocukların vazgeçilmezi oluyor.

www.gratis.com.tr

False