GeriAlışveriş Banyo Arkadaşınız Komili’den…
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Banyo Arkadaşınız Komili’den…

Banyo Arkadaşınız Komili’den…

Tüm çocuklar banyo yapmayı sevecek.

Komili meyveli kokuları renkli köpükleri ve neşeli çizgi film karakterleri ile temizliği eğlenceye dönüştürüyor. Yeni çocuk serisi zeytinyağı içeriği ile cildin gelişimine yardımcı oluyor.

Türkiye’nin köklü ve güvenilir markası Komili, Komili Bebe Bebek Bakım Serisi’nin ardından, çocuklar için yeni bir seri üretti. Saç ve vücut şampuanı ile köpük sabundan oluşan Komili Çocuk Serisi, temizliği eğlenceye dönüştürüyor. Çilek ve tropikal meyve kokulu çeşitleri, ambalajlarındaki neşeli çizgi karakterlerle banyoları renklendiriyor. Her iki ürün de zeytinyağı içeriği ile çocuğunuzun saç ve cildinin sağlıklı gelişimine yardımcı oluyor.

Komili Çocuk Saç ve Vücut Şampuanı, göz yakmayan, pH değeri ciltle uyumlu, dermatolojik ve klinik testlerle onaylı formülü ile bol bol köpürüyor ve kolay durulanıyor. Zeytinyağı içeriği ile çocuğunuzun saç ve cildinin sağlıklı gelişimine yardımcı oluyor. Komili Çocuk Köpük Sabun, özel pompasına basıldıkça çıkan renkli ve yoğun köpüğüyle çocuklar için temizliği eğlenceye dönüştürüyor. pH değeri ciltle uyumlu, dermatolojik ve klinik testlerle onaylı formülü ve zeytinyağı içeriği ile çocuğunuzun cildinin sağlıklı gelişimine yardımcı oluyor.

False