GeriEtkinlikler Babanız için adrenalin dolu bir hediye!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Babanız için adrenalin dolu bir hediye!

Babanız için adrenalin dolu bir hediye!

Momento Maxi Hediye Paketi ile farklı bir deneyim...

Adrenalin dolu aktiviteler tek bir Momento Maxi Hediye Paketi’nin içinden çıkıyor. İstediği hediyeyi seçmek babanıza kalıyor. Siz de bu sene babanıza farklı bir hediye verin…

Babalar Günü’nde babanıza bir gömlekten daha iyisini hediye edebilmelisiniz… Adrenalin fışkıran aktivite seçenekleriyle dolu bir Momento Maxi Paketi’ne ne dersiniz? Momento Maxi Paketi içerisindeki aktiviteler, macera düşkünü babalardan tam not alıyor. Üstelik, paketin içerisindeki çift kişilik aktivitelerin tadını çıkarırken babanıza eşlik edebilirsiniz.

Çift kişilik aktivitelerden bazıları şunlar: Türkiye’nin en modern ve büyük aikido merkezlerinden biri olan Aikimode Aiki Akademi’de 4 günlük sınırsız Aikido dersleri, Dalaman’da günübirlik Rafting, Boğaz üzerinde 10 dakika helikopter turu, günübirlik Kano safari turu, Alaçatı’da 2 gün windsurf ekipman kiralama.

ATV safarisi, Efes'te 20 dakikalık Microlight turu, BMW Rider Academy’de 1 saat özel motosiklet dersi, 2 saatlik Kitesurf dersi ise Momento Maxi Paketi’ndeki tek kişilik aktiviteler arasında yer alıyor.

Paketi alan babanıza bu muhteşem alternatifler arasından en çok sevdiği bir adet hediyeyi seçmek kalıyor!

www.momento.com.tr

False