GeriAlışveriş Atay Her Daireye Şömine Getiriyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Atay Her Daireye Şömine Getiriyor

Atay Her Daireye Şömine Getiriyor

Evinizin bir bölümünde şömine sıcaklığını ve şıklığını yaşamak ister misiniz?

Herkesin hayalidir, şık tasarıma sahip bir evde oturmak, değil mi? İşte, evinizin güzelliğine güzellik katacak bir önerimiz var! Evinizin bir bölümünde şömine sıcaklığını ve şıklığını yaşamak, kendinizi daha iyi hissetmek istiyorsanız Atay Tasarım'ı tercih edin!

Atay İç ve Dış Ticaret 25 yıllı aşkın süredir, uzman kadrosu, kaliteli ve modern ürünleri ile inşaat sektöründe hizmet vermektedir. Dünya Ticaret Merkezinde faaliyet gösteren Atay, ALFRA markası ile şömine sektöründe en yüksek kaliteli çözümler sunmayı amaçlamaktadır.

İnsanlar evlerini ve yaşam alanlarını dekore ederken mümkün olduğunca iyi hissetmek için temiz ve harika fikirler isterler. Alfra ürünlerini tasarlarken arzuya olabildiğince yakın fikirlerle ortaya çıkar. Alfra ürünleriyle herkes evinde ateşin doğal enerjisini ve karizmasını gerçekten kontrol edebilmenin keyfini sürer.

Atay Her Daireye Şömine Getiriyor

Alfra ürünlerini tasarlarken kurulumlarının ve sökülmelerinin kolay olmasına özen göstererek evin her alanında şömine keyfini yaşamanızı hedefler. Böylece Alfra ürününüzü dilediğiniz mevsimde dilediğiniz ortamda kullanmanın verdiği rahatlığı ve konforu kesintisiz olarak hissedersiniz.

Bu eşsiz şömineler evinizin her yerine taşınarak evinizin mevsimlerle mükemmel bir uyum yakalamasını sağlarlar. Kışın ayarlanabilir alev genişliği sayesinde bulunduğu ortamı hızla ısıtabilir. Aynı özelliği sayesinde yazın sıcak günlerinde keyifli zamanlar geçirmenize de yardımcı olur. Alfra şömineler yüksek kaliteli ekipmanları ile evinizin atmosferine estetik ve kalıcı değer katar.

False