GeriEtkinlikler ArenaPark’ı ramazan coşkusu sardı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

ArenaPark’ı ramazan coşkusu sardı

ArenaPark’ı ramazan coşkusu sardı

Birbirinden eğlenceli etkinliklere hazır mısınız?

Ramazan ayının bütün güzellikleri ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde yaşanacak. Kukla tiyatrosundan Aşuk ile Maşuk’a, orta oyunundan jonklör gösterisine birbirinden eğlenceli etkinlikler ramazan ayı boyunca ArenaPark'ta!

Küçükçekmece Atakent’te bulunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 11 Ayın Sultanı Ramazan’ı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. ArenaPark, 9 Temmuz/ 7 Ağustos tarihlerini kapsayan Ramazan ayı için özel bir program hazırladı. ArenaPark’taki Ramazan eğlenceleri, iftar öncesi ve iftar sonrası olmak üzere iki kısımdan oluşuyor. Davullu manidar, palyaço ile yarışmalar, karaoke, tahta bacak avm turu, Pamuk Prenses ile yüz boyama gibi etkinlikler iftar saatinden önce ArenaPark’a gelenleri bekliyor. İftar sonrası ise ArenaPark’ta eğlence doruğa çıkıyor. Sihirbaz, Aşuk ile Maşuk, Karagöz, kanto, kukla tiyatrosu ve jonglör göstesinin de aralarında bulunduğu pek çok etkinlik eski ramazanların keyfini yaşamak isteyenleri bekliyor.

Nihat Hatipoğlu ArenaPark’ta

Bu arada ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan ayında birbirinden ünlü isimleri ağırlıyor. Hoş sohbeti ve değerli fikirleriyle Mustafa Karataş 20 Temmuz’da ArenaPark ziyaretçileriyle buluşurken, 28 Temmuz’da Kahraman Tazeoğlu şiir dintetisiyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu ise 6 Ağustos’ta söyleşi ve imza gününde ArenaPark ziyaretçileriyle biraraya geliyor

www.arenaparkavm.com

False