GeriAlışveriş Annelerin tercihi: Misket pasta
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Annelerin tercihi: Misket pasta

Annelerin tercihi: Misket pasta

Hepsi ayrı birer sanat eseri olan birbirinden lezzetli pastalar burada!

Misket Çerçel'in sahibi olduğu Misket Pasta bugünlerde annelerin çocuk yaş günleri için tercih ettiği adreslerin başında geliyor...


Misket hanım çocuğu için evinde yaptığı kurabiye ve pastalar çevresi tarafından çok beğenilince bu işin eğitimini de almaya karar vermiş. Bu konuda pek çok farklı kurs ve etkinliklere katılmış.

Şeker hamuruyla kaplanan pastalar dilim fiyatı üzerinden fiyatlandırılıyor. Hepsi ayrı birer sanat eseri olan birbirinden lezzetli pastalar üzerindeki süslemeye ve emeğe göre fiyatlandırılıyor. Pasta modelleri tamamen hayal gücünüzle sınırlı! Hazır modellerden birini seçebilir ya da kendi yaratıcılığınızı kullanıp misket pastanın "kişiye özel tasarım" hizmetinden faydalanabilirsiniz. Bu aralar en çok Mickey ve Winnie the Pooh figürlü pastalar tercih ediliyor. Yoğunluktan dolayı pastanızı bir hafta evvelden sipariş etmeniz gerekiyor.

Anne olmanın avantajını kullanan Misket Hanım, hem çocukların hem de annelerin dilinden çok iyi anlıyor... Pastaların tasarımları çok neşeli ve keyifli, lezzetleri ise anlatılmaz tadılır!

False