GeriEtkinlikler Anneler Günü'ne Özel Bir Oyun!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Anneler Günü'ne Özel Bir Oyun!

Anneler Günü'ne Özel Bir Oyun!

Galleria'dan annelere özel...

Galleria Alışveriş Merkezi, her hafta sonu farklı etkinlikler sunmaya devam ediyor. 7 Mayıs Cumartesi Günü “Alaaddin’in Sihirli Lambası Oyunu”na bütün çocuklar davetli!

Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi Galleria, kültür sanat aktivitelerine ara vermeden devam ediyor. Galleria, her Cumartesi günü saat 16.30 itibari ile özel olarak kurulan Çocuk Sahnesi’nde, Altınok Tiyatrosu’nun deneyimli kadrosunun hazırlayıp sunduğu eğlenceli oyunları minik misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor. Anneler günü haftasının süprizi ise ‘‘Aladdin’in Sihirli Lambası’’ oyunu olacak.

Oyunun Konusu

“Alaaddin’in bulduğu sihirli lamba ile hayatı değişir. Ancak kötü kalpli Cafer ve papağanı Yagu lambanın gizli güçlerinin peşindedir. Aladdin ve maymunu Abu, Lamba Cini ile birlikte güzel prenses Yasemin’i kötü yürekli Cafer’den kurtarmak ve kendisiyle evlenebilmek için uçan halıları da yanlarına alarak saraya gelirler. Aladdin’in kimsede olmayan bir gücü vardır. O da “Sihirli Lambası.” Kılıktan kılığa giren yerinde duramayan, çılgın cini sayesinde Aladdin artık bir prenstir.”

Yer: Galleria Çocuk Sahnesi

Tarih: 7 Mayıs 2011

Saat: 16.30

www.galleria-atakoy.com.tr

False