GeriEtkinlikler Amy Winehouse Türkiye’ye Geliyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Amy Winehouse Türkiye’ye Geliyor!

Amy Winehouse Türkiye’ye Geliyor!

Müzik dünyasının “Diva”sı ile buluşmaya hazır mısınız?

Şimdiye kadar gelmiş geçmiş en muhteşem seslerden biri olarak kabul edilen, 5 Grammy sahibi İngiliz Müzisyen Amy Winehouse, 20 Haziran Pazartesi akşamı İstanbullu hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Soul müziğin divası olarak kabul edilen, müziğinde r&b, caz ve funk öğelerine de yer vererek bu türleri tekrardan müzik dünyasına kazandıran eşsiz bir yetenek olan 28 yaşındaki genç sanatçı Amy Winehouse, son dönemde İngiltere’den çıkan Duffy ve Adele gibi müzisyenler için de en önemli ilham kaynaklarından biri oldu. Sahnede ona eşlik edecek star kadrolu kalabalık orkestrasıyla uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir performans gösterecek olan İngiliz müzisyenin Türkiye’de de yediden yetmişe çok büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Çok uzun süredir heyecanla Türkiye’ye gelmesi beklenen Amy Winehouse, yeni albümünün tanıtım turnesi kapsamında Pozitif Organizasyonuyla 20 Haziran’da tek bir konser vermek için Türkiye’ye geliyor.

Yeni albüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden ve müzik dünyasına tekrardan o eşsiz sesini ve güçlü yorumunu armağan etmeye hazırlanan Amy Winehouse’un konser biletleri, Biletix’te satışta… Yılın en büyük organizasyonlarından biri olacak bu konseri, kaçırmayın!

www.amywinehouse.com

www.biletix.com

False