GeriPratik Bilgiler Aliexpress Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Vergiye Dahil Mi? Aliexpress Kargo Ücreti Hesaplama 2022
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Aliexpress Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Vergiye Dahil Mi? Aliexpress Kargo Ücreti Hesaplama 2022

Aliexpress Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Vergiye Dahil Mi? Aliexpress Kargo Ücreti Hesaplama 2022

Aliexpress kargo ücreti, sıklıkla merak edilen konulardan biridir. Özellikle birçok kişi tarafından kullanılıyor olmasından dolayı önemli siteler arasındadır. Bu bakımdan Aliexpress kargo ücreti ne kadar öğrenebilir ve buna göre alışveriş yapabilirsiniz. Aliexpress kargo ücreti ne kadar ve vergiye dahil mi? Aliexpress kargo ücreti hesaplama 2022 detaylarıyla derledik.

Aliexpress kargo ücreti 10 TL ile 20 TL arası değişmektedir. Ürünlere göre kargo ücretinde değişiklikler meydana gelmektedir.

Aliexpress Kargo Ücreti Ne Kadar ve Vergiye Dahil mi?

Aliexpress, en sevilen ve takip edilen alışveriş sitelerinden biridir. Bu nedenle de alışverişlerden ne kadar kargo ücreti aldığı merak edilmektedir. Aliexpress üzerinden verilen siparişlerde üründen ürüne kargo ücretleri değişmektedir. Gümrük vergisinden kaynaklı kargo ücreti olan ürünlerde genel olarak kargo ücreti 10 TL ya da 20 TL arasında değişir. Ürün sipariş verme esnasında kargo ücreti de tarafınıza bildirildiğinden konu hakkında bilgi sahibi olmak mümkündür.

Aliexpress ürünlere bakarken ücretsiz kargo seçeneğini aratarak kargo ücreti olmayan ürünlere bakmak ve bu ürünler arasından sipariş vermek de mümkündür. Aliexpress genellikle yurtdışından gelen büyük ürünler için daha yüksek tutarlarda vergi ve kargo ücreti almaktadır. Bunun nedeni ise gümrük vergisi olarak bilinmektedir. Vergi ödemesi kargolar tarafından karşılandığı için kapıda teslim alırken vergiyi ödemek mümkündür.

Aliexpress Kargo Ücreti Hesaplama 2022

Aliexpressten alınan ürünler için gümrükte farklı kargo ücretleri ile karşılaşmak mümkündür. Kargo ücretleri her ürüne göre farklıdır ve bu siparişin ödemesi esnasında müşterilere bildirilir. Aliexpress kargo ücretleri normal boyuttaki ürünler için 10 TL ile 20 TL arasında olmaktadır. Fakat büyük ürünler için gümrükte oluşan farklı durumlardan ötürü daha yüksek tutarlarda kargo ücreti ya da vergi ödemesi ortaya çıkması mümkündür.

False