GeriEtkinlikler Alerjik astımda beslenme nasıl olmalı?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Alerjik astımda beslenme nasıl olmalı?

Alerjik astımda beslenme nasıl olmalı?

Prof. Dr. Yonca Nuhoğlu, yapacağı söyleşide sorularınızı yanıtlayacak.

“Alerjik astımda beslenme nasıl olmalıdır?” sorusunu Alerji Uzmanı Prof. Dr. Yonca Nuhoğlu, 24 Şubat 2012 Cuma günü Cadde Bostan Kültür Merkezi’nde bir söyleşi ile cevaplandıracak.

Dünya Sağlık Örgütünün (WHO) verilerine göre, dünyada 300 milyon kişi astım, Avrupa Birliği 2011 küresel sağlık durum raporuna göre, her 4 çocuktan biri alerjik. Yüzyılın en büyük sorunu olarak karşımıza çıkan, gün geçtikçe artış gösteren, özellikle çocuklarda oluşan ve anne babaları çok olumsuz etkileyen alerjinin, çözümü var mı? Ülkemizde 4 milyon alerjik hasta olduğunu belirten Alerji Uzmanı Prof. Dr. Yonca Nuhoğlu, “Alerjik astımda beslenme nasıl olmalıdır?” sorusunu Cadde Bostan Kültür Merkezi’nde yapacağı söyleşide cevaplandıracak.

24 Şubat Cuma günü saat 14: 00 de Kadıköy Belediye’sinin organizasyonu ile Cadde Bostan Kültür Merkezi’nde yapılacak olan Prof. Dr. Yonca Nuhoğlu’nun söyleşisine; alerjiyi merak eden, tedavisi olup olmadığını öğrenmek isteyen, beslenme şeklini öğrenmek isteyen herkes katılabilir.

Yer: Cadde Bostan Kültür Merkezi / A Salonu
Tarih: 24.02.2012  Cuma
Saat: 14 : 00

False