GeriEtkinlikler Açık Büfenin de Bu Kadarı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Açık Büfenin de Bu Kadarı!

Açık Büfenin de Bu Kadarı!

Go Mongo açık büfe sınırlarını genişletiyor!

Go Mongo tutkunları sıkı durun! Hem yepyeni lezzetlere doyamayacak hem de kendi yemeğinizi kendiniz istediğiniz gibi şekillendirebileceksiniz.

"Mongolian Barbeque – Moğol Barbeküsü” konseptinin Türkiye’deki tek adresi Go Mongo’nun açık büfesi genişliyor! Menüye eklenen yeni et, sebze, sos ve baharat çeşitleri sayesinde Go Mongo’cuların elinde hayallerindeki yemeği yaratmak için artık eskisinden de çok malzeme var!

Kuru börülce, ıspanak, pazı, acı sivri biber ve kırmızı çarliston biber Go Mongo büfesinin sağlık fışkıran sebze çeşitleri arasına ekleniyor. Baharatlar bölümünün yeni üyeleri ise kuru üzüm, kaju fıstığı, ay çekirdeği ve tuzlu fıstık..

Tavuk Severlere ve Kırımızı Et Severlere Tavsiyeler

İşte size Go Mongo büfesinin en yenileriyle yaratabileceğiniz birkaç lezzetli kombinasyon: Tavuk eti, brokoli, mantar, Meksika fasulye ve ıspanak karışımına köri ve erik sosu çok yakışıyor. Dileğiniz baharatlara ek olarak bu karışıma ay çekirdeği, caju ve kuru üzüm eklenip harika bir tat elde edilebilir.

Kırmızı et severler için ise dana veya kuzu etine kırmızı soğan, mantar, pazı ve Meksika biberleri karıştırılabilir. Kara fasulye sosu, acı ve hardal sos karışımına ek olarak ay çekirdeği, tuzlu fıstık ve caju fıstığı harika bir kombinasyon olacaktır.

Go Mongo restoranları, yemeklerinin lezzeti ve konseptiyle misafirlerine Moğolistan’daki geleneksel ziyafetlerin doyumsuz tadını yaşatıyor. Kendi seçtiğiniz karışımı oluşturmanıza olanak tanıyan “Mongolian Barbeque – Moğol Barbeküsü” konseptinin Türkiye’deki ilk ve tek temsilcisi olan Go Mongo’da, açık büfede sergilenen et, sebze, noodle, sos ve baharat alternatiflerinden seçilen karışımlar özel bir sac üzerinde pişirilerek servis ediliyor. Tavuk, hindi, dana ve kuzu eti seçeneklerinin yanı sıra 30 çeşit sebze de açık büfede sunulan yiyecekler arasında yer alıyor. Değişik lezzetler oluşturmakta en büyük farkı yaratan 20 çeşit sostan seçilecek alternatiflerin karıştırılmasıyla oluşturulan ve “Mongolian Barbeque” usulü hazırlanan yemeklerde neredeyse sonsuz bir çeşitlilik yakalamak mümkün!

Go Mongo hakkında daha fazla bilgi için www.gomongo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

False