AIDS’e savaş açtılar

Dünyada her 1 dakikada 1 kişi AIDS’ten ölüyor. Afrika’da her 4 erişkinden 1’i HIV virüsü taşıyor. AIDS’ten ancak bilinçlenerek ve ondan korunarak kurtulmak mümkün.

Deniz Berdan ve Ebru Yarcan da AIDS Savaşım Derneği’nin 30 Kasım-04 Aralık tarihleri arasında gerçekleştireceği ‘Yaşamla Bağınızı Koparmayın’ AIDS Günleri etkinliklerini tanıtmak üzere cuma günü The Ritz Carlton’da bir davet verecek. Konukların duyarlılıklarının sembolü olarak tüm dünyada olduğu gibi kırmızı renkli kıyafetlerle katılacağı bu davetle ilgili Berdan ve Yarcan, 25 Kasım günü saat 14.00’te The Ritz Carlton RC Bar’da misafirlerine konuyla ilgili bilgi verecek.

Kalkan’da kutlama

Geçmiş yıllarda Koç Holding’te başhukuk danışmanı olarak görev yapan Avukat Bilgin Özsun, 6-7 sene önce emekli olup Kalkan’a yerleşmişti. Özsun, 70’inci doğum gününü dünyanın dört bir yanından gelen dostlarıyla yine Kalkan’da kutladı. Doğum günü nedeniyle bir davet veren Bilgin Özsun’a, hazırlık aşamasında kız kardeşi Bengü Bilik, Serpil Sabaz ve yeğeni Bahar Bilik yardımcı oldu.

Adres belli

Işıl Tan, Amerika’da oturma ve çalışma hakkı kazandıran Green Card başvuruları için bir internet sitesi kurdu. Sitenin tanıtımının yapıldığı davete aralarında Sibel Karakaşlı ve Işın Görmüş’ün de bulunduğu isimler katıldı. Işıl Tan, başvuruların çok daha güvenli ve kolay yapılabildiğini söylüyor.

Gizlenmenin sonu yok

Ayşe Çavuşoğlu ile Conrad Oteli’nin sahipleri Erdal-Belkıs Aksoy çiftinin oğulları Batu, yaklaşık sekiz aydır birlikte... İlk zamanlarda objektiflerden köşe bucak kaçan sevgililer, artık utangaçlıklarını da üstlerinden attılar! Son bir aydır birlikte poz vermekten kaçınmayan Çavuşoğlu ile Aksoy, geçtiğimiz gün de Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’ndeki V2K’nın açılış davetine el ele geldiler.

Gece hayatı bu kitapta

Gece hayatına dair hazırlanan en kapsamlı rehber olma özelliğini taşıyan Gecce Winter Guide, 2006 sayısında yeni mekanları da sayfalarına taşıdı. Uzman diyetisyen Dilara Koçak’ın önerilerinin ve tavsiye ettiği mekanların da bulunduğu rehberde ayrıca, Ankara ve İzmir’deki restoranların telefonları ve kışa özel küçük kaçamak yerlerine ait detaylara yer veriliyor. Bu arada mevcut gurme kuruluna bu kış, Vedat Başaran, Randolph Ward Mays, Figen Batur gibi isimlerin katılmış olduğunu da belirteyim.

Sunuculuk konusunda sınıfı geçti

İpek Tanrıyar, TV8’de hazırlayıp sunduğu ‘İpek Yolu’ programıyla iyi bir televizyoncu olduğunu kanıtladı. Canlı olarak yayınlanan, içinde sokak, magazin, başarılı kadınlar, moda, yemek, çocuklar ve günün adamı gibi bölümler bulunan bu programıyla gündemi birebir takip ediyor Tanrıyar... Yapımcılığını Seçil İnceoğlu’nun üstlendiği program, hafta içi her gün izleyici ile buluşuyor.

Objektiflere alıştı

Güllü Aybar, sevgilisi Akın Nalça’yla bayram tatilinde İtalya-Floransa’ya gitmişti. Romantik bir tatil geçiren çift, ardından Türkiye’ye dönüp işbaşı yaptı. İkiliye geçtiğimiz günlerde Beyoğlu’ndaki Nupera’da rastladım. Kısa zaman öncesine kadar sevgilisiyle poz vermeye yanaşmayan Güllü Hanım’ın artık bu tedirginliğinden kurtulduğunu fark ettim. Aybar, ilk kez Nalça ile görüntülenmekten rahatsızlık duymadı, objektiflerden kaçmaya da kalkışmadı.

Geceler renklendi

Kalamış’ın bilinen mekanlarından Laila, yepyeni bir oluşumla ve More adıyla sezona kapılarını açtı. İtalyan lokantası ve gece kulübünden oluşan More, eğlence tutkunlarının vazgeçilmez adreslerinden olmaya aday. Mekanın işletmesini üstlenen Ahmet Kurşuncu, Hakan Girgin ve Musa Akpınar, bu işte son derece deneyimli... Süleyman Nazif, Deep, Level Four, Fifth Avenue, Balo, Da Umberto ve şimdilerde İzmir’in en gözde mekanı Rain’in içinde yer alan Dario’nun işletmeciliğini başarıyla sürdüren grup, yeni mekanlarında da iddialı.
Yazarın Tüm Yazıları